Εχω την διαισθηση οτι η προσφορα της stowa θα ειναι πολυ καλη.Παντως για αυτα που προσφερει ειναι θα ελεγα και φτηνο.Ποσα καταδυτικα απο ιστoρικες εταιρειες οπως η stowa εχουν τιμη κατω των 1000 ευρω?Το πιο σημαντικο ομως για μενα ειναι οτι τα σχεδια που εχουμε ταιριαζουν απολυτα με το ρολοι.Παρατηρηστε το κενο που υπαρχει στη διαγραμμιση απο το 5 εως το 7 εκει δλδ που μπαινει η διηρης και ποσο ομορφα ταιριαζει με τα γραμματα κατω απο το 12(οπως στο λακο)
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε την προσφορά!
Πάντως ξαναλέω, μόνο με ψηφοφορία όλων των ρολογιών με την τιμή δίπλα (για να μην ξεχνόμαστε....

), θα δούμε τι
πραγματικά θέλουν οι περισσότεροι να πάρουμε....
Δηλαδή βρε παιδιά, σας/μας αρέσει το Stowa, επειδή είναι Stowa με ό,τι αυτό σημαίνει....??

Αν δεν έγραφε Stowa στο καντράν θα δίνατε/με τουλάχιστον 650 το λιγότερο + μπρασελέ +μεταφορικά κλπ.??
Θέλω να πω τι τόσο πολύ παραπανω παρέχει το Stowa με σχέση π.χ. με αυτό??
http://www.boschett-timepieces.com/pictures/reefranger.phpSwiss made, ETA 2824-2 goldplated, 300m. wr, πολλές επιλογές καντράν, δυνατότητα της εταιρίας να κάνει ό,τι θέλουμε σε καπάκι-καντράν.
Τιμή $550 (~400€)!! 
Προς Θεού, δεν λέω να πάρουμε αυτό (ούτε εμένα είναι η 1η επιλογή), αλλά γιατί το Stowa να έχει (σχεδόν) τα διπλά λεφτά, αν το υπολογίσετε με μπρασελέ?? Τι δίνει παραπάνω??

Αρκετες εταιριες,αλλα σημειο αναφορας ειναι η τιμη,γιατι αλλο εως 500 και αλλο 650.Ας δουμε τι αλλο υπαρχει και θα δουμε και την συμμετοχη.
Οταν καποιος θελει ενα ρολοι γαι φορουμ και βλεπει αυτη την τιμη,μπορει να πει:
"Αστο!Εχω βρει ενα ρολοι που μου αρεσει πιο πολυ σε αυτες τις τιμες και θα παρω εκεινο"
Το laco πιστευω οτι επιλεχθει απο αρκετους ,οχι μονο για την τιμη του,αλλα και σαν ρολοι.
IliasG
Οταν εχουμε τις προσφορες ,τοτε θα τις ποσταρω ,γιατι θα εχουμε μια συνολικη εικονα και θα μπορουμε να τα αξιολογησουμε
Να παρουμε ολες τις προσφορες και να αποφασισουμε.
Σωστός και στα 2 ποστ!!