Σε ευχαριστώ πολύ απλά θεωρώ πως λογω ηλικίας κυρίως δεν θα μπορώ να το ''χαρώ"...Και βασικά έλεγα πως αν ενδιαφερόταν κάποιος από εδώ να το έδινα και να έπαιρνα κάτι πιο απλό..Λογικά όταν συμπληρώσω τα προαπαιτούμενα posts να βάλω και αγγελία...
Φίλε μου άκου: Είμαι 20 χρονών ( στην ηλικία σου δηλαδή ). Έχω 3 Breitling και 1 Omega PO. Τα φοράω κάθε μέρα, τα λιώνω. Οποιοδήποτε ρολόι και να έχεις, το φοράς και το γλεντάς. Το ρολόι δεν έχει ηλικία. Ένας φίλος ( γνωστός μου ), ενός φίλου μου, είναι 20 και φοράει VC Patrimony. Γιατί δηλαδή να μη το χαρεί, επειδή είναι 20? Με γειά του με χαρά του. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Κορυφαίο ρολόι το Chronomaster και πολύ ιδιαίτερο. Ξέρεις πολλούς να φοράνε Zenith στην ηλικία σου? Σαφώς και δε φοράει σχεδόν κανένας 22χρονος Zenith. Γίνε η εξαίρεση! Φόρα το! Λιώστο! Γλέντησέ το! Παίνεψέ το! Αγάπα το! Είναι δώρο! Είναι έργο τέχνης! Είναι το ρολόι σου!
Όταν λές να πάρεις πιο απλό, τί εννοείς? Να πάρεις πιο απλό ρολόι, στο επίπεδο της Zenith? Ή να πέσεις κατηγορία?
Υ.Γ Μη το κάνεις. Θα κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο.