Αποστολέας Θέμα: Ποιο Ρολόι σας απογοήτευσε ?  (Αναγνώστηκε 12581 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexisvas

• 44mm case
  • τα δευτερόλεπτα βαριά στους λεπτοδείκτες
    • Προφίλ
Απ: Ποιο Ρολόι σας απογοήτευσε ?
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 21, 2010, 03:07:02 μμ »
Dont worry φιλε μου... δεν υπαρχει ουτε καν τετοιο θεμα.. ειμαι ανθρωπος που εκτιμω το καλο χιουμορ
και ως τετοιο πηρα το σχολειο του alexisvas....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Χαιρομαι που δεν με παρεξηγησατε... δεν θελει και πολυ να γινει κατι τετοιο.
Πω πω αδερφακι μου,εισαι φουλ αντι-Ω εεε?  :o

Παράθεση από: Jeremy Clarkson
Το μονο πραγμα που ειναι χειροτερο απο ενα ψευτικο Rolex ειναι ενα αληθινο!

88ceoo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 15, 2010, 08:39:41 μμ »
ellesse  ξεκολησαν οι ωρες απο την πλακα με αποτελεσμα να κολλησουν οι δεικτες. απαραδεκτα κακη κατασκευη για ενα ρολοι 280 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 15, 2010, 11:34:38 μμ »
Ένα Festina quartz που είχα κάποτε και ξεφλούδισε μέχρι και το καντράν ...έπεφταν κομμάτια  και χόρευαν ανάμεσα στους δείκτες :smt098
Ένα adidas quartz που το μπρασελέ από μαύρο μέσα σε ένα χρόνο έγινε χρυσό  :smt021

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 16, 2010, 12:23:11 πμ »
Όπως και ο Κώστας, ήθελα και θέλω κι εγώ ένα μπρασελέ για mako.
Παρακαλείται λοιπόν όποιος τα "πάρει στο κρανίο" με mako, και το "τρακάρει" σε τοίχο, το πατήσει με το αυτοκίνητο, το βάλει για στόχο για να εξασκηθεί στη σκοποβολή, το βάλει στη μέγγενη να δει πόσες παραπάνω από 20 ατμόσφαιρες πίεσης αντέχει πραγματικά, το πετάξει από την ταράτσα του σπιτιού του για να υπολογίσει σε πόσα δεύτερα έφτασε κάτω και να δει αν αντέχει την ελεύθερη πτώση από ένα συγκεκριμένο ύψος και άλλα τέτοια δοκιμαστικά τέστ  :chainsaw: :smt021 :smt027 :smt067 :smt068 ,
να βγάλει πρώτα το μπρασελέ του.....

βρε παιδιά το ρολόι δεν έχει κόλημα μόνο με τις πέμπτες!! απότι φαίνεται έχει κ με το μπρασελέ του!! τόσοι που το ψάχνουν, δε μπορεί, προβληματικό θα είναι κ αυτό!!! χαχαχαχαχαχα  ???

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 16, 2010, 02:06:22 μμ »
Ένα Festina quartz που είχα κάποτε και ξεφλούδισε μέχρι και το καντράν ...έπεφταν κομμάτια  και χόρευαν ανάμεσα στους δείκτες :smt098
Ένα adidas quartz που το μπρασελέ από μαύρο μέσα σε ένα χρόνο έγινε χρυσό  :smt021
Εγώ πάλι έχω ακριβώς αντιθετη εμπειρία απο ADIDAS . Το φοράω εδώ και 7 χρόνια καθημερινά μέχρι και στον ύπνο . Απο χτυπήματα άλλο τίποτα , είναι γεμάτο γρατζουνιές . Ακόμα δουλεύει κανονικοτατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα . Μη φανταστείς οτι ήταν κανενα ακριβό . 150 ευρώ το είχα πάρει