0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρε πασά μου, τη γνώμη σου θέλω κι όχι review του φωτισμού.
Μια χαρά μίλησαν οι φωτογραφίες σου, Πάνο.Μικρά, πολύ μικρά τα oris δίπλα στο 40άρι gmt.Και εκτός εποχής.Η μόδα των vintage μοιάζει να έχει έναν εξαναγκασμό (για "επιστροφή" στο παρελθόν) και νομίζω θα περάσει γρήγορα.
τιμή καταλόγου 1.700 €για το πως δείχνει στον καρπό, έχω γράψει ήδη 4.000 λέξεις.Η Oris αποφάσισε, αφού δοκίμασε τα 38 και τα 42mm, να το βγάλει στα 40mm.Δείχνουν 40 , δέιχνουν περισσότερα, δέιχνουν λιγότερα, εσεις θα το αποφασίσετε. Το μαύρο glossy του insert σε συνδυασμό με το μπομπέ ζαφείρι, κάνει ένα ψιλο-ιλούζιον δείχνοντας το ρολόι μικρότερο. Συμβαίνει σε όλα τα ρολόγια που έχουν μπομπέ ζαφείρια ή πλαστικό ( βλέπε 233 σε σχέση με 312, 514 σε σχέση με 587, το 127 από μόνο του κ.λ.π)Το μαύρο είναι η επιλογή μου , το μπλε δείχνει ξεπλυμένο-ξεθωριασμένο.Τα πιο καθοριστικά στο μυαλό μου για την επιλογή του είναι:1) μου αρέσει πραγματικά το ρολογάκι ή είναι το hype των φόρουμ και μετά από λίγο καιρό δεν θα θέλω ούτε να το βλέπω;2) μου αρέσει πραγματικά το ρολογάκι γι' αυτό που είναι δηλαδή ένα ORIS DIVER SIXTY FIVE, επανέκδοση του βίνταζ της ίδιας εταιρείας ή στα μάτια μου είναι ένα hommage του JLC Tribute to Polaris και όπως γίνεται πάντα όταν παίρνεις κάτι επειδή σου θυμίζει κάτι άλλο που θα ήθελες να πάρεις και δεν μπορείς, θα ξενερώσεις και θα αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που έδωσες τα λεφτά να το αγοράσεις ;Κάνω ένα βήμα πίσω να το φιλοσοφήσω. Ρολόγια βρίσκεις, λεφτά είναι το δύσκολο.
Σωστος ο Πανος, οφειλοντας επισης να αναγνωρισουμε οτι το καταστημα -ασχετως τελικης επιλογης- μας εκανε σουπερ προσφορα!
Θα σου πω εγω Μαυροπουλι, μιας και σημερα ημουν παρεα με τον Πανο.Φιλικα,Αρης
2) μου αρέσει πραγματικά το ρολογάκι γι' αυτό που είναι δηλαδή ένα ORIS DIVER SIXTY FIVE, επανέκδοση του βίνταζ της ίδιας εταιρείας ή στα μάτια μου είναι ένα hommage του JLC Tribute to Polaris και όπως γίνεται πάντα όταν παίρνεις κάτι επειδή σου θυμίζει κάτι άλλο που θα ήθελες να πάρεις και δεν μπορείς, θα ξενερώσεις και θα αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που έδωσες τα λεφτά να το αγοράσεις ;
Πανο, Προσωπικα δε βρισκω πως προκειται για hommage του Polaris. Η αληθεια ειναι οτι κατα καιρους ολες οι εταιριες, αναλογα τις τασεις και την εποχη, επηρεαζονται η μια απο την αλλη. Ωστοσο, για να μην το αδικω, θεωρω πως το εχει το δικο του στυλ-χαρακτηραΩραια περασαμε φιλε. Ηπιαμε καφεδακι, τα ειπαμε, καναμε και τη ρολογοτσαρκα μας σε ολα τα καταστηματα της Αθηνας... Καλα να 'μαστε να το ξανακανουμε !!
Πολυ ωραια επανεκδοση και value for money, αλλα σχετικα μικρο. Σε εναν μεσαιου μεγεθους καρπο η γνωμη μου ειναι πως χανεται. Αυτος ηταν και ο λογος που τελικα δεν το πηρα. Εαν ηταν 2 χιλιοστα μεγαλυτερο (βλ. legend diver), θα ηταν αλλο πραγμα !...
Ωραίο ρολόι αλλα δεν θα έδινα τα λεφτά που ζητάει. Και για 100m.Χίλιες φορές το lld της φωτό ή και το στρογγυλό.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
λίγα ;Sent from my iPad using Tapatalk
Το δοκιμασα σημερα στο tempus.Εχουν ενα, κρατημενο ομως.Δεν ειναι ασχημο.Ωραιο μεγεθος, μαλακο και ποιοτικο το τροπικ, ωραιο το μπομπε του.Δεν μου εκανε το κλικ ομως.
Για τον καρπό του Γιάννη.
.....εγω θα γινω παπας και ξερετε πως θα με φωναζουν τοτε !!...
Το Χ στο dial στα νέα Seiko, είναι no go για μένα.