0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Triton το κλασικό.
Triton το κλασικό.ΆρρωστοΣτάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κινησε την περιεργεια και διαπιστωσα οτι κοστιζει πανω απο 5 χιλιαρικα.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το ποσταρα και αλλού,ας το βάλω και εδώ.Αρκετά προσιτό και μου αρέσει αρκετά, μάλλον όχι αρκετά , πολύ.Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που μ´ αρέσει εμένα αυτόν τον καιρό:έχει έρθει Ξέρουμε Sent from my iPhone using Tapatalk
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Εμένα αυτόν τον καιρό μ αρέσει αυτό!!! Αλλά θα μ αρέσει πολύ καιρό Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To instagram λέει πως όλα τα novelties της Tudor έχουν ξεκινήσει να διατίθενται.Κάνε μια ερώτηση σε AD
Αν σου πει «μα,μου», να του πεις οτι το εχουμε δει στο instagram.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕSent by someone else.
Τζίφος.Το είδαμε παρέα στον κατάλογο της Tudor.Δεν έχει έρθει ακόμα & δε γνώριζε η συμπαθής κυρία πότε θα το φέρουν.Μου είπε ότι είχε πάει και εχθές κάποιος και το έψαχνε...Μας παρακολουθούν Sent from my iPhone using Tapatalk
Άστο αυτό.Προσγειώσου.Εναλλακτικά πούλα 1-2 από τα R που έχεις και χτύπα το. Θα σου μείνουν και ρέστα...Sent from my iPhone using Tapatalk