Δεν είναι κτήνος, είναι απλώς κορυφαίο ρολόι. Επίσης δεν είναι 600.000 πεταμένες, είναι λεφτά που -αν κάποιος έχει την απαιτούμενη οικονομική επιφάνεια- αποφασίζει να διαθέσει για αγορά ρολογιού. 
Φίλε και γώ ανάλογα με το εισοδημά μου αγοράζω καλά ρολογάκια...
Αν είχα δις σίγουρα θα το αγόραζα και θα τα έδινα τα 600 χιλιάρικα που ζητάει το συγκεκριμένο ρολόι. Μιλάμε για τέχνη για κομψοτέχνημα πραγματικά.
Όμως.
Είναι ενα ρολόι όπως και να το κάνεις. Και τα 600 χιλιαρικα είναι πολλά ανάλογα με αυτό που μπορεί να προσφέρει ενα ρολοι.
Αντικειμενικά είναι υπερβολή το ποσό αυτό.
Εμείς βέβαια αν τα είχαμε απο την στιγμή που τα ρολογια είναι ένα φετιχ μας σίγουρα θα τα δίναμε.
(Υστερα απο οτι διαβασα για το συγκεκριμένο ρολοι εξακολουθώ να θέλω να πετάξω στα σκουπιδια το TAG. Nοιώθω οτι φοράω τίποτα!!!)

Και το σπίτι μου να πουλήσω ούτε το μισο του μισου του συγκεκριμένου ρολογιού δεν παίρνω.
Αν πείσουμε 1.200 μέλη να δώσουν απο 500 ευρώ για μαζική αγορά power buy του συγκεκριμένου ρολογιού το παίρνουμε άνετα! Μαζεύουμε τα 600.000 ευρώ.
Μετά μπορεί ο κάθε απο εμάς να το φορέσει μια ολόκληρη ημέρα! Έτσι μέσα σε 3,2 χρόνια θα το έχουμε φορέσει όλοι !!!