Αποστολέας Θέμα: SEIKO VELATURA Η΄ TISSOT EXPERT ?????  (Αναγνώστηκε 8934 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: SEIKO VELATURA Η΄ TISSOT EXPERT ?????
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 04, 2010, 10:47:07 μμ »
Κύριοι,
Να είστε πιό ευγενικοί γενικά. Χαρακτηρισμοί μεταξύ μελών δεν επιτρέπονται, παρά μόνον για φιλικά πειράγματα, και ο έχων νόον νοήτω... Εδώ είναι τόπος γόνιμης συνύπαρξης και διαφωνιών, όχι χώρος αποβολής παιδικών συμπλεγμάτων. Η Seiko είναι ο μεγαλύτερος ωρολογοποιός στον πλανήτη και συνεπώς ο οποιοσδήποτε από εμάς είναι "λίγος" για να ασκήσει κριτική του τύπου που διάβασα εμμέσως παραπάνω, ήτοι "εγώ ξέρω, εσείς όχι"... Οι τεχνολογία και η έρευνά της είναι τουλάχιστον γιγάντιες. Απλά δείτε τι προσφέρει, και σε τι λεφτά... H Tissot κατασκευάζει από το 1853...
Αν η γνώμη μου βοηθάει, έχω και τα δύο ρολόγια, μάλλον και τα τρία θα έλεγα. Ήτοι τα T-Touch Expert titanium και Sea-Touch, καθώς και το Kinetic Direct drive, αλλά το Premier moonphase, όχι το Velatura.
Προσοχή! Πρόκειται για τελείως διαφορετικά πράγματα. Καμμία σύγκριση! Το Seiko είναι ρολόι-ρολόι, τα Tissot είναι πολύ περισσότερο εργαλεία. Αν θελήσουμε εντυπωσιακή εμφάνιση, το Sea-Touch με πορτοκαλί καουτσούκ πάει πολύ μακρύτερα απ' όλα τ' άλλα...
Κι εγώ έχω μιά ροπούλα στα Tissot, αλλά ας μη γελιόμαστε... Τα Seiko έχουν την κορυφαία αξιοπιστία και  σερβίρονται ανετότερα και καλύτερα... Το Swatch group Greece που έχει και την Tissot, δεν φημίζεται για ...σχεδόν τίποτε...
Αν η εμφάνιση και τα functions (ένας θεός ξέρει αν θα τα χρειαστείς ποτέ όλα) σε κερδίζουν, ΟΚ, Tissot. Αν όμως θες να αποσβέσεις με το παραπάνω, Seiko & only Seiko! Ταπεινή μου γνώμη...
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος ENEDRA

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 05, 2010, 10:12:20 μμ »
Λοιπόν τελικά πήρα το TISSOT EXPERT...από την στοά Φέξη στα 650 ευρώ...
(Το SEIKO VELATURA το άφηναν 750 ευρώ...)
Στα περισσότερα καταστήματα πάντως οι πωλητές έκλειναν προς το VELATURA σαν καλύτερη επιλογή.

Παρόλα αυτά εγώ επέλεξα το TISSOT EXPERT επειδή μου άρεσε πιο πολύ στο χέρι μου (είναι και πιο ελαφρύ)...και ταιριάζει πιο πολύ με τον χαρακτήρα μου.....

(Βέβαια μέσα μου ξέρω ότι με το SEIKO θα είχα σίγουρα ρολόι για μια ζωή, δεν θα άλλαζα ποτέ μπαταρία και δεν θα το πήγαινα ποτέ για επισκευή κλπ)

Με το TISSOT εχω την εντύπωση ότι το ρισκάρω λίγο, αλλά τι να κάνουμε που μου άρεσε περισσότερο!
Ελπίζω να αποδειχθεί καλή επιλογή...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 05, 2010, 10:46:08 μμ από ENEDRA »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 05, 2010, 10:14:36 μμ »
Kαλοφόρετο φίλε, να το χαίρεσαι ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 05, 2010, 10:21:44 μμ »
έτσι όποιο κάθεται καλύτερα στο μάτι & στον καρπό φυσικά,καλοφόρετο.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 06, 2010, 07:34:46 πμ »
Καλοφορετο καλη επιλογη φιλε,παιρνα και καμια φωτο ;)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 06, 2010, 07:53:39 πμ »
Με 'γειές! Να το χαίρεσαι και καλοφόρετο!
Μία συμβουλίτσα! Καλύτερα να μην το φοράς στή θάλασσα, κι αν το φορέσεις, ξέπλυνέ το καλά με απιονισμένο νερό (για τα ατμοσίδερα...). Μην τυχόν και απομείνει αλάτι σε κάποια ευαίσθητα σημεία-σένσορες.
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 06, 2010, 09:09:19 πμ »
Καλες ωρες να δειχνει παντα  :)
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G