Αποστολέας Θέμα: Sturhling  (Αναγνώστηκε 2254 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nionios13

• Just Registered
    • Προφίλ
Sturhling
« στις: Ιούνιος 03, 2010, 09:40:36 πμ »
Ποιά η γνώμη σας για την εταιρία αυτη? Απ οτι ειδα εχει καποια πολύ ομορφα κομματια και σε πολύ προσιτές τιμές. Ποιοτικά τι λέει? Χωρα προέλευσης? http://www.stuhrling.com/item.cfm?MainCatID=45&SubCatID=230&SSubCatID=122  ;D

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Sturhling
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 03, 2010, 09:50:58 πμ »
Η πιο καλή τοποθέτηση που έχω διαβάσει είναι του φίλου του γιώργου, αφού σαν κάτοχος ξέρει περισσότερα από όλους μας.. Η εταιρεία ανήκει στις "γερμανοκινέζικες" από αυτά που ξέρω.

Ως κάτοχος εδώ και μια τριετία περίπου ενός ρολογιού αυτής της εταιρείας, και συγκεκριμένα αυτού
[url]http://img301.imageshack.us/i/dsc00872rn4.jpg/[/url]

...απλά για όσους υποτίθεται ή "υποτίθεται" ότι γνωρίζουν από ρολόγια, πλέον δεν τα κοιτάνε αυτά τα μοντέλα, παρά μόνο για ξεκάρφωμα! Απλά δείχνει ως άλλη μία εταιρεία που ξεπετάγεται με αυτή την έκρηξη των παραγωγών (κύκλος είναι βέβαια...) και χρησιμοποιεί με παραλλαγές σχέδια πασίγνωστων και πανάκριβων εταιρειών!
Σίγουρα ΔΕΝ απευθύνεται σε γνώστες!
Απλά σε καταναλωτές. Κάτι που εννοείται ότι ΔΕΝ είναι καθόλου κακό...
Εάν τα ρολόγια αυτής της κατηγορίας πλασαριστούν και αντιμετωπιστούν όπως ακριβώς αυτό που είναι -δηλαδή καταναλωτικά αντικείμενα- σαφώς και αποτελούν άλλη μία επιλογή!

Αποσυνδεδεμένος nionios13

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:14:18 πμ »
Μαλιστα, δηλαδή ο λόγος που ας πουμε απορριπτεται ενα τετοιο ρολόι ειναι επειδη μοιαζει εως αντιγραφει αλλα γνωστα-ακριβα ρολόγια ή για λόγους αξιοπιστίας της εταιρίας και του μηχανισμού του?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 03, 2010, 10:18:16 πμ »
Δε νομίζω πως η παράθεση που έβαλα δείχνει απόρριψη.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 03, 2010, 11:17:24 πμ »
ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ απορρίπτεται ΚΑΜΙΑ τέτοια εταιρεία!

Άλλωστε θα αναιρούσαμε εαυτούς: 4 Marina Militare έχω και τα χαίρομαι...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος asxetos?

• 38mm case
  • οι 2 ροδες οδηγουν την ψυχη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 23, 2011, 06:56:54 μμ »
επαναφερω το θεμα γιατι τον τελευταιο καιρο μου εχουν μπει στο ματι τα ρολογια της εν λογω εταιρειας!!!
φιλε pontioz μηπως ξερεις ποσο περιπου κανουν τα ρολογια αυτα στα μαγαζια?εχω δει γνωστο ρολογαδικο ΥΩ στη Θεσσα/κη να τα εχει αλλα ποτε δεν μπηκα μεσα να ρωτησω γιατι παντα προεκυπτε καποιος αλλος στοχος....ειναι μεγαλη η διαφορα σε σχεση με το να γινει η αγορα απο το νετ?
σαν ποιοτητα κατασκευης -φινιρισμα κτλ τι λενε?τι αισθηση σου δινουν φοωντας τα?π.χ ενα invicta 8926 που 'χω δειχνει πολυ ανωτερο αλλα και ειναι ανωτερο σα ρολοι ειδικα για τα 70 ευρω που'δωσα για να αποκτησω!!!! ;)

ελπιζω να μην κουρασα και να εγινα κατανοητος στο τι θελω μηπως και δωθει ευκολοτερα μια απαντηση.. ;)
εγω με μηχανακια και μουσικη ασχολουμαι...αλλα με εσας εδω θα αποκτησω και αλλο φετιχ....

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 23, 2011, 08:15:37 μμ »
Καλησπέρα φίλε μολις απόκτησα ενα ρολόι stuhrling και δείχνει να είναι ένα πολύ καλό ρολόι για τα λεφτά του.Το όνομα είναι πολύ ιστορικό και οι μηχανές που φοράει ειναι ανάλογα το μοντέλο κινεζικες,ιαπωνικες ακομα και ελβετικές αναλογα το μοντελο.Στο καταστημα μου ειπαν οτι έχουν πολλους πελάτες υψηλης ωρολογοποιηας και ετυχε να μιλησω και με εναν απο αυτους που εχει επιλεξει ενα τουρμπινιον και δεν τον βγαζει απο το χέρι του.Το κουτι και η συσκευασια ειναι περα απο καθε προσδοκιας για ενα ρολοι σε αυτα τα λεφτα.Δες αν θες και το βιντεο που εχω ανεβασει στο θεμα stuhrling tuskegge flier .Αν σου αρέσει εσενα κανε το γούστο σου και να εισαι σιγουρος θα το ευχαριστηθεις.

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 03:42:53 μμ »
εντυπωσιακά ρολόγια αλλά πολύ μεγάλα!
Γιώργος
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!