Αποστολέας Θέμα: Ποιοτικό και ωραίο ρολόι με 350€. Τη βοηθεια σας!  (Αναγνώστηκε 8593 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
Γεια σας, κράτησε το Seiko Premier Direct Drive που είχα ο πατέρας μου και ψάχνω ρολόι μέχρι 350€ να αγοράσω. Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα η ποιότητα κατασκευής του, έπειτα η εμφάνιση του και τέλος ο μηχανισμός του. Από το Seiko ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από όλα τα παραπάνω, δε θα προτιμούσα ιδιαίτερα κάποιο αυτόματο γιατί έχω στην κατοχή μου και ένα Tissot Le Locle αυτόματο και θέλω να πάρω ένα ρολόι που θα κρατάει την ώρα του όταν δε θα το φοράω και γιατί δε βρίσκω κάποιο αυτόματο που να μου αρέσει και να το σηκώνει και η τσέπη μου. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα fashion ρολόι και η αγορά σίγουρα δε θα γίνει από φυσικό κατάστημα, θα το αγοράσω ή από Ebay UK ή από κάποιο ευρωπαϊκό e-shop.
κατέληξα σε κάποια που μου αρέσουν
1 http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p/snp023p1.html
2 http://www.seikowatches.com/products/velatura/yaching_t/spc041p1.html
3 http://cgi.ebay.co.uk/LATEST-NEW-TISSOT-PRC-CHRONOGRAPH-SAPPHIRE-200M-WATCH-/310211934568?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item483a127968
4 http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-VELATURA-KINETIC-DIRECT-DRIVE-SRH007P1-SRH007-/140411898619?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item20b1338afb

είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από Seiko γι'αυτό και κοιτάω πρώτα σε αυτήν.
Τι άλλο έχετε να μου προτείνεται να δω με αυτά τα χρήματα αυστηρά?
ευχαριστώ για το χρόνο σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 30, 2010, 02:49:21 πμ από pas88 »

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Ποιοτικό και ωραίο ρολόι με 350€. Τη βοηθεια σας!
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 30, 2010, 06:04:25 πμ »
Κοιτα για Χαμιλτον jassmaster  :)
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 30, 2010, 09:01:13 πμ »
Κοιτα για Χαμιλτον jassmaster  :)

με 350 ευρω??
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 30, 2010, 09:19:26 πμ »
δε θέλω να ξεφύγω απο τα λεφτά αυτά, δε βρίσκω hamilton στο ποσό αυτό.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 30, 2010, 09:36:27 πμ »
Επειδή οι επιλογές είναι πολλές

Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις εαν θες αυτόματο,κουρδιστό ή quartz

όπως επίσης τι στυλ θες να είναι το ρολόι σου (καταδυτικό,πιλότος,dress)

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 30, 2010, 10:19:47 πμ »
''Ποιοτικό και ωραίο ρολόι με 350€ ''.  Eιναι σαν να ζηταμε : Αυτοκίνητο με μεγαλη υποδυναμη, ποιοτητα κατασκευης, status brand με 3.000 €'' .... γινεται ???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 30, 2010, 10:28:09 πμ »
Φίλε pas88 παίρνεις Hamilton με 350 ευρώ.....πχ

Hamilton Khaki Field Mechanical Officer

Hamilton Khaki Field Αutomatic

Και κάποια ακόμη μοντέλα, ψάξε την αγορά και ζήτησε τουλάχιστον 25% έκπτωση στο μετρητοίς ;)

Άλλη λύση είναι να δείς κάποιο Τissot και κάποιο Seiko. Στην τελευταία συνάντηση, είδα αυτό και το βρήκα καταπληκτικό

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Rastiniak

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 30, 2010, 10:29:35 πμ »
Φιλε Pas οριστε με 350 το χαμιλτον που σου λεω

http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11971
Rolex GMT 116710LN
Seiko 5 SNX F05k1
Swatch Irony YCS408G

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 30, 2010, 10:38:15 πμ »
Να πω ότι οι τιμές του παραπάνω σάιτ είναι τιμές λιανικής, άρα μπορείς να δείς και όσα ρολόγια είναι μέχρι 500 ευρώ, αφού στο κατάστημα θα έχεις την έκπτωση που λέγαμε πιό πάνω ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 30, 2010, 10:57:06 πμ »
Μου αρεσει πολυ η βελατουρα!Ειναι πολυ εντυπωσιακο απο κοντα...αν ειναι και αυτοματο....!

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 30, 2010, 01:07:16 μμ »
Φιλε Pas οριστε με 350 το χαμιλτον που σου λεω

http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=457_465&products_id=11971

είναι πολύ μικρό για τον καρπό μου, μόλις 38mm, είναι απλό quartz, αν είναι να πάρω απλό quartz με μπαταρία νομίζω πως το velatura είναι πολύ καλύτερο του. Η αγορά θα γίνει ή απο ebay ή απο κάποιο οικονομικό e-shop του εξωτερικού, τα Ελληνικά on-line καταστήματα είναι τουλάχιστον πανακριβα.

κατά πάσα πιθανότητα σε Seiko θα καταλήξω και μάλιστα σε kinetic. Σε αυτά τα χρήματα δε μπορώ να βρώ κάποιο ποιοτικότερο σαν κατασκευή. Το Tissot που έχω το link παραπάνω πήγα και το είδα απο κοντά πριν και δε μου άρεσε ιδιέτερα στο χέρι μου

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 30, 2010, 02:11:39 μμ »
Μου αρεσει πολυ η βελατουρα!Ειναι πολυ εντυπωσιακο απο κοντα...αν ειναι και αυτοματο....!
το velatura δεν είναι αυτόματο. Quartz είναι με κινέτικ. Μηχανισμό. Προσομοιάζει στην λειτουργία τα αυτόματα λόγω ρότορα, αλλά η ενέργεια αποθηκεύεται σε συσσωρευτή.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 30, 2010, 02:25:08 μμ »
Φίλτατε pas88. Αν τυχόν προτιμήσεις κάτι σε Seiko Kinetic, κατά την γνώμη μου επέλεξε ένα μοντέλο με perpetual ημερολόγιο. Φοράνε μηχανισμό με auto relay. Εχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από direct drive μηχανισμούς (περίπου 6μηνο), άσε που έχουν standby λειτουργία και "κρατάνε" χρόνο μέχρι και 4 χρόνια από την ακινητοποίηση του ρολογιού. ;) Το direct drive το μόνο που κάνει σε σχέση με άλλους kinetic μηχανισμούς είναι ότι κουρδίζει από την κορώνα. Είναι και πιο ακριβά :(

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:03:57 μμ »
Φίλτατε pas88. Αν τυχόν προτιμήσεις κάτι σε Seiko Kinetic, κατά την γνώμη μου επέλεξε ένα μοντέλο με perpetual ημερολόγιο. Φοράνε μηχανισμό με auto relay. Εχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από direct drive μηχανισμούς (περίπου 6μηνο), άσε που έχουν standby λειτουργία και "κρατάνε" χρόνο μέχρι και 4 χρόνια από την ακινητοποίηση του ρολογιού. ;) Το direct drive το μόνο που κάνει σε σχέση με άλλους kinetic μηχανισμούς είναι ότι κουρδίζει από την κορώνα. Είναι και πιο ακριβά :(

Είχα Direct Drive, κουρδίζουν και απο την κορόνα και έχουν και Auto Reserve.
Κατα πάσα πιθανότητα σε Premier θα καταλήξω πάλι με έναν απο τους 2 αυτούς μηχανισμούς. Ψάχνω και για κάτι άλλο αλλα δυστηχώς δε βρίσκω πιο αξιόλογο, σαν σύνολο, ρολόι με αυτά τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:15:37 μμ »
Ψάχνω και για κάτι άλλο αλλα δυστηχώς δε βρίσκω πιο αξιόλογο, σαν σύνολο, ρολόι με αυτά τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω.

Εφόσον δεν θέλεις να μπλεχτείς με αυτόματα οι επιλογές σ' αυτά τα λεφτά εκεί σε οδηγούν.
Για δες αυτό
http://cgi.ebay.com/SEIKO-KINETIC-PREMIER-PERPETUAL-CAL-SNP005-SNP005P1-/120587738581?cmd=ViewItem&pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item1c1396ddd5 .
Εχω αγοράσει από αυτόν και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο καινούργιο στην σειρά premier με perpetual calender. Παρεπιπτόντως σε αρκετά λιγότερα λεφτά παίζουν και τα citizen. Με όχι αναγκαστικά υποδυέστερη ποιότητα. ;)

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:42:52 μμ »
<ετά απο κάποιο ψάξιμο και αφού τα hamilton που μου αρέσουν είναι πολύ ακριβά για μένα όπως επίσης και κάποιο oris diver που μου άρεσε και μιας και τα tissot δε μου αρέσουν αισθητικά και σε σχέση με τα seiko που είδα μου φάνηκαν λιγότερο "στιβαρα" σαν ρολόγια, κατέληξα στα παρακάτω

http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_dd/srh007p1.html Seiko premier kinetic direct drive
http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p/snp023p1.html seiko premier Kinetic Perpetual
και τέλος λίγο ακριβότερο το http://www.seikowatches.com/products/velatura/kinetic_dd/srh001p1.html Seiko Velatura Kinetic Direct Drive.

Αποσυνδεδεμένος pas88

• 34mm case
  • www.epirusbook.gr
    • Προφίλ
    • epirusbook.gr
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 26, 2010, 08:46:55 μμ »
Κατέληξα στο SNP025P1 και λέω να το παραγγείλω αύριο. Το έχει κάποιος άλλος? τι λέτε για την απιλογή μου?
Το ρολόι είναι αυτό.
θα μου κοστισει περίπου 400€

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 26, 2010, 10:48:27 μμ »
Πολυ ομορφο το Seiko και πρεπει να ειναι εξισου καλο ;)

Αποσυνδεδεμένος silentbob

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 27, 2010, 12:13:56 μμ »
Κατέληξα στο SNP025P1 και λέω να το παραγγείλω αύριο. Το έχει κάποιος άλλος? τι λέτε για την απιλογή μου?
Το ρολόι είναι αυτό.
θα μου κοστισει περίπου 400€

Αν θέλεις, στείλε μου σε παρακαλώ ένα pm με περισσότερες πληροφορίες για το που βρήκες αυτή την τιμούλα.
Έχω πραγματικά κολλήσει με αυτό το ρολόι, αλλά δεν το έχω βρει σε τέτοια τιμή, παρά μόνο στο ebay
Ευχαριστώ (αν και μάλλον θα με βάλεις σε έξοδα)  :)

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 27, 2010, 10:13:23 μμ »
Εξαιρετικά τα Hamilton, όσο και τα Seiko. Εναλλακτικά, αν επιμένεις σε quartz, σε αυτή την τιμή, κοίταξε και σε μοντέλα των σειρών Edifice και G SHOCK, της Casio.. έχουν αρκετά ενδφέροντα και..''εξελιγμένα'' quartz μοντέλα. Κοίταξε και μοντέλα της Citizen, με πολύ όμορφα pilot μοντέλα! Και σε λογικές τιμές, κοντά στο μπάτζετ που διαθέτεις.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!