Αποστολέας Θέμα: Steinhart  (Αναγνώστηκε 19391 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Steinhart
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 10:49:10 πμ »
+1 και από εμένα ΒΒ. Αυτό προσφέρει το φόρουμ.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 10:55:32 πμ »
εγινε πολυ μεγαλο θεμα χωρις τοσο σημαντικο λογο. Το θεμα δεν ξεκινησε απο εμενα αλλα εκανα reply σε παλιοτερα  posts που εγραφαν καποια πραγματα τα οποια απλα εκανα copy paste.... Δεν ηταν δικες μου ''λεξεις''....To member FERENGI εγραψε : ''' Πρόκειται για άλλη μια εταιρεία που παρουσιάζει αντίγραφα από τα οποία το μόνο που λείπει σχεδόν είναι το όνομα του πρωτότυπου.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 10:57:08 πμ »
okay. Να σταματήσουμε τώρα?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 11:03:00 πμ »
Εξάλλου ποιος μπορεί να πει με ασφάλεια ποιο είναι το πρωτότυπο και ποιοι οι κλώνοι του?

Λίγοι. Οι άνθρωποι που έχουν φάει ολόκληρα χρόνια από τη ζωή τους για να εντοπίσουν ποιο προηγείται και πιο έπεται.
Υπάρχουν και σχετικές πηγές.
Ωραίο θέμα, αλλά δεν ανήκει στο παρόν thread.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 29, 2008, 11:15:32 πμ από nin »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 11:18:13 πμ »
εγινε πολυ μεγαλο θεμα χωρις τοσο σημαντικο λογο.
???

Επαναλαμβάνω, και αν δεν γίνω αντιληπτός ούτε και τώρα, τότε μπορώ να το πω και με άλλα λόγια:

Είμαι μέλος σε αυτό το forum πάνω από 1 χρόνο και μετέχω ενεργά, όσο και όταν μπορώ. Δεν θυμάμαι το megalo να εκφέρει άποψη σε έντονο ύφος ή φορτισμένο τόνο. Το αντίθετο.
Για να το κάνει, υπάρχει πολύ καλός λόγος.

Τυχόν ειρωνίες, αμφισβητήσεις της δεκάρας, υπαινιγμοί του ... πωπού και συναφή σχόλια - ΙΔΙΩΣ για το ρολόι του φόρουμ, για το οποίο συγκεκριμένοι άνθρωποι αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες και προσπάθεια - πρώτα υποβιβάζουν το ποιόν του γράφοντα. Ο οποίος γράφων μπορεί φυσικά να πάει να κουρεύεται. Θίγουν όμως και μια ολόκληρη κοινότητα.
Για σοβαρευτείτε λίγο. Και βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν γράψουμε τέτοιου είδους ... ατοπήματα.  >:(

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 11:34:45 πμ »
Με λένε John McLain και έχω καταστρέψει το Nakatomi building, το Ο'Hare Chicago airport και το μισό Manhattan.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 12:27:41 μμ »
εγινε πολυ μεγαλο θεμα χωρις τοσο σημαντικο λογο. Το θεμα δεν ξεκινησε απο εμενα αλλα εκανα reply σε παλιοτερα  posts που εγραφαν καποια πραγματα τα οποια απλα εκανα copy paste.... Δεν ηταν δικες μου ''λεξεις''....To member FERENGI εγραψε : ''' Πρόκειται για άλλη μια εταιρεία που παρουσιάζει αντίγραφα από τα οποία το μόνο που λείπει σχεδόν είναι το όνομα του πρωτότυπου.

ναι κατα λαθος επαιζες με τα σπιρτα αλλα δεν ηθελες να βαλεις φωτια!!! ;)

στο θεμα μας εγιναν σχολια για καποια μοντελα μιας μαρκας και οπως σου ειπα ψαχναμε ενα pilot watch.τα ειπανε κακως "μαιμουδες" διοτι δεν γνωριζαν την σωστη λεξη που ανεφερε προσφατα παλι οΒΒ και ειναι :homage

Ανήκει στα homage. Homage  είναι εκείνη η κατηγορία ρολογιών που κατασκευάζονται για να τιμήσουν κάποιο ρολόι που δεν υπάρχει πια. Δεν απευθύνεται ως επί το πλείστον στο ευρύ κοινό, αλλά στους ωρολογόφιλους. Το homage δεν αναγράφει ποτέ τη μάρκα του ρολογιού που τιμά αλλά του homage κατασκευαστή.

οκ?

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 01:05:11 μμ »
οκ, ξερω τα Homage...π.χ. Kampfswimmer watches & RXW Marina Militare κλπ

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 01:46:06 μμ »
ok καποιοι τα κατεκριναν καποιοι τα ενεκριναν ,αυτοι που τα κατεκριναν δεν τα παρειγγειλαν, αυτοι που τα ενεκριναν εχουν ενα

καινουργιο παιχνιδι για τα χριστουγεννα !toys for boys

τωρα αν οι μεν ζηλευουν τους δε ........προβλημα τους

το ρολοι ειναι οντως homage βλεπε marina militere k dievas κamfswimmer

ελπιζω το επομενο ρολοι να ειναι diver-homage για να μπω και γω στην λιστα!

γιατι δεν το παρηγγειλα θα μου πειτε ?

δεν μου αρεσουν τα πιλοτ ρολογια δεν γουσταρω να πω καλυτερα οτιδηποτε μου θυμιζει εστω και στο ελαχιστο την γερμανια στο 2

ΠΠ" στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι"

Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 01:47:58 μμ »
ok καποιοι τα κατεκριναν καποιοι τα ενεκριναν ,αυτοι που τα κατεκριναν δεν τα παρειγγειλαν, αυτοι που τα ενεκριναν εχουν ενα

καινουργιο παιχνιδι για τα χριστουγεννα !toys for boys

τωρα αν οι μεν ζηλευουν τους δε ........προβλημα τους

το ρολοι ειναι οντως homage βλεπε marina militere k dievas κamfswimmer

ελπιζω το επομενο ρολοι να ειναι diver-homage για να μπω και γω στην λιστα!

γιατι δεν το παρηγγειλα θα μου πειτε ?

δεν μου αρεσουν τα πιλοτ ρολογια δεν γουσταρω να πω καλυτερα οτιδηποτε μου θυμιζει εστω και στο ελαχιστο την γερμανια στο 2

ΠΠ" στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι"

για άλλη μια φορά σε παραδεχομαι για τον αυθορμητισμό σου και την ειλικρίνειά σου  :up:
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 07:52:00 μμ »
Μάστα...

Πού να φανταστώ οτι θα ακολουθούσαν 3 σελίδες με αντιπαραθέσεις...; Τελοσπάντων, κανένας δεν ειπε κάτι κακό για την αξιοπιστία του, οπότε μάλλον καλούλι ειναι το ρολογάκι μου...

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 07:57:59 μμ »
Μάστα...

Πού να φανταστώ οτι θα ακολουθούσαν 3 σελίδες με αντιπαραθέσεις...; Τελοσπάντων, κανένας δεν ειπε κάτι κακό για την αξιοπιστία του, οπότε μάλλον καλούλι ειναι το ρολογάκι μου...
ναι μια χαρα ειναι αλλα εγω θα σου προτεινα να δεις 1 πιο ακριβο αντι για 2 ρολογια
και μαλιστα ρολογια που θα τα δοκιμασεις και καπου για να δεις πως ειναι στο χερι σου γιατι μπορει με τα να απογοητευθεις
Φιλικα
Νικος

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:11:54 μμ »
Μπα, δεν τα πήρα και τα δύο τελικά... λυπήθηκα να δώσω το 350άρι για ενα ρολόι που μόνο θα το βλέπω.

Οσον αφορά στο να δοκιμάσει κανείς ένα ρολόι που δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα, πώς;

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:18:07 μμ »
Μπα, δεν τα πήρα και τα δύο τελικά... λυπήθηκα να δώσω το 350άρι για ενα ρολόι που μόνο θα το βλέπω.

Οσον αφορά στο να δοκιμάσει κανείς ένα ρολόι που δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα, πώς;
ναι για αυτο σου ειπα να δεις και κατι αλο
τεσπα το ρολοι που πειρες ειναι πολυ ομορφο
καλοφορετω και με γεια σου

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:28:01 μμ »
Μα, όπως είπα πρόκειται για το εισαγωγικό μου ρολοι στα μηχανικα. Φυσικά και κοιτάω και για άλλα...!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:33:54 μμ »
Μα, όπως είπα πρόκειται για το εισαγωγικό μου ρολοι στα μηχανικα. Φυσικά και κοιτάω και για άλλα...!
OK δεν ειπα κατι
ξερεις υπαρχουν πολες φιλοσοφιες και "τακτικες" στο θεμα ρολοι
πχ αλλοι κανουν υπομονη χρονια μεχρι να παρουν το πρωτο τους ρολοι και σε ολλο αυτο το χρονο ψαχνουν και μαζευουν χρηματα
(δεν ειμαι 1 απο αυτους)
και αλλοι ξεκινουν χαμηλα και σιγα σιγα οσο μαθενουν ανεβαίνουν κατηγόρια πράγμα που σου εύχομαι ολόψυχα
Φιλικα
Νικος
ΥΓ
σορυ για το off

Αποσυνδεδεμένος Dexvile

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:34:55 μμ »
Φιλοι εχω αποφασισει να αγορασω ενα steinhart απλα θελω βοηθεια λιγο με την παραγγελια..Βοηθηστε με λιγο με καποιο μηνυμα..
Ξερω ισως να ειμαι λιγο off topic απλα με το θεμα παραγγελια και ιντερνετ ειμαι τσακωμενος και μονο οτι η αγορα αυτη γινεται μονο μεσω ιντερνετ ασχολουμε...Ευχαριστω..Και παλι συγγνωμη.! :)

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:47:32 μμ »
Νίκο, όπως θα έχεις καταλάβει... ούτε εγω ειμαι της 1ης φιλοσοφιας  :)
Dex, για αγορά απο Steinhrt χρειάζεται τραπεζικό έμβασμα ή Paypal. Στείλε pm  για λεπτομέρειες, για να μην βγάλουμε το thread αυτο off topic...

Αποσυνδεδεμένος Dexvile

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 29, 2008, 08:55:03 μμ »
Ευχαριστω φιλε συγγνωμη για την παρακαμψη  ;)

Αποσυνδεδεμένος mastersurgeon

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 30, 2008, 02:21:00 μμ »
Με λένε John McLain και έχω καταστρέψει το Nakatomi building, το Ο'Hare Chicago airport και το μισό Manhattan.

Φιλικά
Δημήτρης

και κατι κρυφες αποθηκες της CIA (στο die hard 4.0) :D :D :D :D