Ένα λεπτό ρε παιδιά, να είμαστε και αντικειμενικοί εκεί που πρέπει!
Εδώ, και με βάση το ότι τεχνικά δεν ξέρω σε βάθος, το ανέφερα και νωρίτερα, Ο Δημήτρης έχει δίκιο με την σειρά του, μαζί με τον nyo...
Για να κάνεις έτσι τεχνολογία με ολόκληρο εργοστάσιο σε μικρογραφία, δεν είναι απλό πράγμα...
Φυσικά και αυτό, σχεδίαση, εφαρμογή, παραγωγή και υποστήριξη, κοστίζει. Κι όχι φραγκοδίφραγκα...
Το πως το εκλαμβάνει έκαστος, είναι θέμα εντελώς προσωπικό. Εγώ ερωτεύτηκα την ...Γεωργία Βασιλειάδου..., Ο Δημήτρης την βλέπει και τρώει όλο του το φαί, άλλος φωνάζει "Μαμαάαα μου...!", κ.ο.κ.
Τέλος πάντων, επειδή όλη η παρέα έχει points λογικής, μακάρι το συγκεκριμένο perpetual να έβγαινε σε ατσάλι και να κόστιζε κάπου μεταξύ 8.000€-10.000€... Νομίζω θα "έξυνε σε σημείο φαγούρας" αρκετούς από εμάς... Από εκεί και πέρα, μπορεί θεωρητικά να είναι ένα "αντικείμενο πόθου" και μόνον, ή κατ' άλλους "too much", αυτό όμως το αποφασίζεις εσύ, κι όχι εγώ για σένα...
Το κέρασμα Δημήτρη δεκτό μετά χαράς! Έχω πολλά ζαμάνια ν' ανέβω Σαλονίκη μεριά...Κι αν κατέβεις Αθήνα, δικό μου παρακαλώ!
Φιλικά,
Θάνος