Καλημερα σε ολους.
Τελικα η κοντρα καλα κρατει.....Δημητρης εναντιον Γιωργου. Φυσικα ουτε ο ενας πειθει τον αλλον και τουμπαλιν. Οσες φωτο και να ποσταρεις Τζωρτζ ο Δημητρης θα τα βουταει τα ρολογια του, οπως και εγω που τους δινω και καταλαβαινουν. Αυτη ειναι η μια φιλοσοφια...Δηλαδη. Παιρνω κατι που εχει εναν σκασμο λεφτα και υποτιθεται πως εχει φτιαχτει για να βουταει. ΟΚ. Περναω εναν μηνα του μελιτος, το προσεχω το γυαλιζω, κτλ, κτλ. Και μετα το χρησιμοποιω για αυτο που φταιχτηκε. Αυτο κανει ο Δημητρης, εγω, και πολλοι αλλοι φιλοι εδω μεσα. Αλλοι οπως εσυ ειναι πιο πολυ στην συλλεκτικη φαση. Τα παιρνω, τα θαυμαζω αλλα τα εχω μεσα στα συρταρια και τα φοραω. Μπραβο. Και οι δυο εχετε δικιο απο την μερια σας αν και εγω συμφωνω πιο πολυ με τον Δημητρη. Φυσικα δεν θα ηθελα να σταματησει η ατυπη κοντρα μεταξυ σας γιατι ετσι μαθαινουμε και εμεις περισσοτερα.
Φιλε Σπυρο τα περισσοτερα απο αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει εδω μεσα. Μπορεις να κανεις ενα απλο ψαξιμο και να βρεις της απαντησεις που ζητας. Τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα ειναι γνωστες. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. Ενα φορουμ ειναι μια μικρογραφια μιας κοινωνιας. Θα τα βρεις ολα. Ολοι ξεκινησαμε με αποριες, και ολοι μαθαινουμε εδω μεσα. Ρωτωντας και ψαχνωντας πας στην πολη που λενε.
Ευχαριστω
φιλικα
Ηλιας