Και να συμπληρωσω κατι σχετηκο με αυτα που αναφερθηκανε.
Αυτο βεβαια εχει σχεση με Ωμεγα αλλα ειναι σχετηκο.
Πριν λιγο καιρο ηρθε στο εργαστηριο μου ενα Ωμεγα Seemaster για σερβις.
Στο ρολοι αφου εγιναν οι εργασιες που επρεπε και φυσικα αλλαχτηκανε και ολες οι φλατζες και το ρολοι περαστηκε απο ελεγχο σε ηλεκτρονικο μηχανημα στεγανοτητας και πιστοποιηθηκε οτι ειναι ΟΚ επιστραφηκε στον κατοχο του.
Μετα απο 1 μηνα περιπου το ρολοι επεστρεψε γεματο νερο.
Ο λογος: Ο κατοχος του ρολογιου αφου ειχε εκθεση το ρολοι στον ηλιο για καποιο χρονικο διαστημα μετα βουτηξε στην Θαλλασα. Ετσι υγροποιηθηκε ο αερας που υπαρχη μεσα και εκανε την ζημια.
φίλε αυτό πιθανόν προήλθε από μια σειρά άτυχων γεγονότων, έχω συνάδελφο με το ίδιο ρολόι κ τον ρώτησα αν το φοράει στη θάλασσα κ αν το προσέχει κ μου απάντησε: "καλά @@@ είσαι? το έχω @@@"
φίλοι έχω ξενερώσει, μπαίνω στο φόρουμ να διαβάσω κ να μάθω 5 πράματα κ τελευταία διαβάζω όλο διαξιφισμούς κ ειρωνίες. είπα μια πιθανή εκδοχή για το 7 χρόνια θαλασσοπνιγμένο ρόλεξ κ είδα ειρωνίες κατόπιν. αν θέλω να τσακωθώ πάω στη πεθερά μου, θα πατήσω όλα αναγνωσμένα να χαλαρώσω...όλοι πεταγόμαστε κ λέμε το μακρύ κ το κοντό μας κ βλέπω πολλούς που έχουν για όλα άποψη, οκ δεχτώ αυτό είναι θέμα χαρακτήρα αλλά καλό θα ήταν να διατηρηθεί ένα ποιό χαλαρό κλίμα κ λίγο μεγαλύτερη σύναιση πριν γράψουμε ένα μύνημα.
οκ ένα ντολμαδοκουτάκι θα σκουριάσει στη μέρα επάνω, ένα κράμα μετάλου, ατσάλι κλπ που έχει τόσα χρόνια έρευνας στη καμπούρα του γιατί όχι k 10 χρόνια?
οκ ένα βιντάζ με παλιές τσιμούχες είναι λογικό κ καθόλα πιθανόν να μπάσει νερά.
όλα πιθανά είναι σε τούτη τη ρημάδα τη ζωή...ακόμα κ ένα ομέγα να σκάσει το κρύσταλλό του! πρέπει να ειρωνεύομαστε κ να αντιμαχόμαστε τόσο την άποψη του άλλου? κάποιοι γινόμαστε πολλοί επιθετικοί...οχι δεν είμαι ψυχολόγος, ένας νέος λάτρης της ωρολογοποιίας είμαι κ θέλω να μάθω κ να διαβάζω 5 πραματάκια...
όπως έιπα σε πμ έτσι το παραθέτω κ δω, κεντρικό θέμα πρέπει να είναι πάντα τα reviews κ όχι οι πανέμορφες βουτηχτοσυναντήσεις..reviews με τη κάθε εταιρία κ το κάθε μοντέλα της μέσα χωριστά, να μπαίνω απλά κ όμορφα πχ στην όριεντ, να βρίσκω το μάκο κ να μαθαίνω κ για την εταιρία κ για ρολόι.
πχ γιατί το λένε monster? γιατί η όριεντ ενώ είναι η νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίος πουλήθηκε στη σείκο? ποιά είναι τα περίφημα υποβρύχια ρώσσικα του 60' κ γιατί ήταν ραδιενεργά, πού θα τα βρώ, πώς θα τα ξεχωρίσω από τις μαιμούδες? γιατί το λένε γκαγκάριν, τί ιστορία έχει? υπάρχει κάποιο αξιόλογο κινέζικο που αξίζει να κοιτάξουμε, ποιό ρολόι φορούσε ο κουστώ? ποιά είναι η ιστορία της hublot? κλπ κλπ κλπ κλπ από κάτω ο κάθε φίλος φορουμίστας να γράφει τις γνώσεις του για το κάθε ρολόι κ τί ξέρει να μπαίνουμε απλά κ όμορφα να διαβάζουμε 5 πραματάκια.
έγινε τόσο θέμα για τις τιμές τις ρόλεξ! έγινε τόσο θέμα για τη διαφήμιση της ρόλεξ! είπαμε τη γνώμη μας για ένα λουράκι κ μετά μόνο που δε σφαχτήκαμε, τα βρίσκεται λογικά κ όμορφα αυτά σε ένα φόρουμ που όλοι έχουμε κάτι κοινό κ αγαπάμε κ τίποτα να χωρίσουμε? χάνουμε την ουσία κ προσωπικά σε αυτού του είδους τους διαξιφισμούς θα προσπαθήσω όσο μπορώ να απέχω, από την άλλη όμως θα ήθελα να βλέπω περισσότερο το review ενός ρολογιού κ μιας εταιρίας παρά το τί είπε ο μάντης κάλχας...μη χάνουμε την ουσία...τα παιδιά που έχουν ρολόγια σε ίδια κατηγορία κ τιμή να μας κάνουν συγκριτικά, πχ orient maco vs invicta pro diver κλπ κλπ ελπίζω να έγινα κατανοητός κ όχι κουραστικός...
με εκτίμηση Σπύρος
υγ. ακόμα δεν έχω διαβάσει κάπου ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνει ένα ρολόι diver, ένα ρολόι aviator κ ένα ρολόι alarm πώς δουλεύει...με πιάνεται?