Αν και αλλαξες το αρχικο μου ποστ ,στην παραθεση σου,ανοιγω νεο θεμα και θα ηθελα να μου πεις τι εννοεις και ποιοι ειναι οι τροποι αντιμετωπισης?Ειναι και επικαιρο
sorry αλλα δεν αλλαξα τιποτε. δεν το συνηθιζω. υπογραμμισα και τονισα αυτο με το οποιο διαφωνω. συγγνωμη αν δεν συνηθιζεται στο φορουμ αυτο. ειλικρινα δεν υπηρχε προθεση να αλλαξω κατι στο κειμενο σου. ειλικρινα.
αυτο που εννοω
ειδικα ειναι πως το να πουλαει καποιος με υπεραξια ενα προιον χωρις να εχει καταστημα, να εκδιδει παραστατικα, να αποδιδει φορο, φπα κλπ ειναι αδικημα. Ειναι αλλο να πουλαει ενας ενα ρολοι του με χασουρα για να μαζεψει λεφτα για να παρει κατι αλλο και αλλο για να αποκομισει κερδος διενεργωντας εμποριο και αυξανοντας το εισοδημα του. Η εμπορικη πραξη δεν ειναι απλη ενεργεια και θα συμβουλευα να μην το κανει καποιος αυτο φορα παρτιδα. Και για αυτο δεν μπορει καποιος να συμφωνει με μαυραγοριτικες και λαθρεμπορικες παρανομες συμπεριφορες απλα και μονο επειδη εχουν ως αντικειμενο, ενα αντικειμενο ...ποθου για πολλους απο μας. just for the record δεν ειμαι εφοριακος

το παραπανω ειναι αυτο που εννοουσα ειδικα. ηθελα να πω και κατι
γενικο ομως. αυτο ειναι πως οτιδηποτε κανει καποιος που αγαπαει τα ρολογια οπως εμεις δεν ειναι κατα τεκμηριο σωστο. ουτε εκτος κριτικης. τη μια γινεται ενα σχολιο για μια συλλογη πανεραι, την αλλη για τη ρολεξομαζωξη, την αλλη για την φοβερη υπεραξια που παει να βγαλει καποιος μαυραγοριτης στο paneristi. και αμα πει καποιος οτι διαφωνει με ορισμενες συμπεριφορες δημιουργειται θεμα. not good. οι ανθρωποι εχουν την ιδια αγαπη με πολλους εδω για τα ρολογια, δε σημαινει πως οτι κανουν ειναι ορθο και πως ειναι λαθος μερικοι να τους κριτικαρουν. ΑΥτο ειναι το γενικοτερο

αυτα. και σορρυ και παλι αλλα δεν υπηρχε προθεση να αλλαξω το αρχικο σου ποστ, το οποιο εξαλλου θα ηταν κουτο μιας και υπηρχε αυτουσιο παραπανω.