Αποστολέας Θέμα: Αγορά ρολογιού Guess...  (Αναγνώστηκε 7923 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορά ρολογιού Guess...
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 02, 2010, 11:41:54 μμ »
   Πλάκα-πλάκα το Guess που πόσταρες αρχικά είναι μακράν ομορφότερο απ'όλα τα επόμενα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 09:33:28 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα
Όντως το Guess είναι πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά μια και ακόμα δεν το έχεις αποφασίσει 100% θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά σε αυτά τα δύο casio edifice, το λευκό  και το μαύρο
Κατά τη γνώμη μου (ειδικά το μαύρο το οποίο το έχω αγοράσει κιόλας - δες εδώ -) είναι μακράν ο ωραιότερος χρονογράφος από την σειρά edifice και όταν το δεις από κοντά θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο πιστεύω.
Παναγιώτης.

Αποσυνδεδεμένος W4tch

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 10:19:38 πμ »
Καλησπέρα και από εμένα
Όντως το Guess είναι πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά μια και ακόμα δεν το έχεις αποφασίσει 100% θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά σε αυτά τα δύο casio edifice, το λευκό  και το μαύρο
Κατά τη γνώμη μου (ειδικά το μαύρο το οποίο το έχω αγοράσει κιόλας - δες εδώ -) είναι μακράν ο ωραιότερος χρονογράφος από την σειρά edifice και όταν το δεις από κοντά θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο πιστεύω.
Παναγιώτης.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Κατ' αρχήν μεγειά!

Κατα δεύτερον έχω να πω πως γενικώς η σειρά edifice της Casio είναι πολύ όμορφη. Ποιοτικά δεν γνωρίζω. Σκεφτόμουν να πάρω κάποιο Casio Wave Ceptor (ραδιοελεγχόμενα) αλλά απ' ότι είδα στον Χάρτη η Αθήνα δεν υποστηρίζεται. Απορώ γιατί έχει και Athens πάνω:

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω 2η βόλτα να δοκιμάσω και τα συγκεκριμένα casio. Πολύ πιθανό να καταλήξω σε αυτά.

ΥΓ Δεν μπορώ μπρασελέ με τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 12:02:15 μμ »
Αν πιάνει Γερμανία, συγχρονίζει και Αθήνα. Το δικό μου τουλάχιστον G-shock τα καταφέρνει, υπό όρους. (νύχτα, χωρίς πολλά σύννεφα, βορινό μπαλκόνι). Ξέρω άλλους που συγχρονίζει και φορεμένο την ώρα που κοιμούνται. Στην Αθήνα πάντα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.