Αποστολέας Θέμα: Ρωσο ή Ιαπωνα??  (Αναγνώστηκε 9985 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
Απ: Ρωσο ή Ιαπωνα??
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 06:23:31 μμ »
χαχαχα θα μας τρελανουν τελειως οι ανθρωποι. 500 ευρο κερδος θελουν απο το καθε κομματι? επεσα σημερα στην κηφισια σε ενα Sturmanskie πανεμορφο.. τιμη βιτρινας 990 και -10% για μενα επειδη με συμπαθησε. Δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο γιατι το κομματι ειναι συλλεκτικο.

Δωστε μου και καμια ιδεα για κανενα αλλο γιατι ο γερμανος πολυ αργει να το φερει. Αν δεν παρω το orient θελω κατι κουρδιστο ρωσικο αλλα 350-400 ευρο το πολυ. δεν θελω να χαλασω παραπανω. Αν το blue angels που αναφερω πιο πανω ειχε open back θα ηταν οτι πρεπει. αν και 40mm.. λιγο μικρο

http://www.vostok-watches.com/  --> Vostok-Europe --> Ekranoplan --> Vostok-Europe Ekranoplan 2432.01-5454108

44άρι, ρώσικο, 384€ (shipping included), open back, πολύ όμορφο

Αποσυνδεδεμένος Mple_Karabi

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 06:30:31 μμ »
πω πω...!! Φιλε avionic με εφτιαξες απιστευτα! Το ξεχασα το κιολας orient! καλα... το Zeppelin Uhr 7608-1 με το κρεμ καντραν ειναι ακριβος αυτο που θελω! 42αρι, open back, κουρδιστο και πανεμορφο. απ οτι εχω κοιταξει και για τα zeppelin και ποιοτικο. Πες μου οτι η σελιδα ειναι τσεκαρισμενη αξιοπιστη και το χτυπαω!

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 06:34:29 μμ »
Ωραιο και αυτο rugged ;)

Αποσυνδεδεμένος avionic

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 06:40:24 μμ »
Δεν έχω αγοράσει, αλλά απ όσο θυμάμαι που έχω διαβάσει είναι οκ. Ωστόσο για απόλυτη σιγουριά, περίμενε λίγο να το επιβεβαιώσει κ κάποιος άλλος

Το κρεμ 7608-1 που σου αρέσει είναι κ το δικό μου αγαπημένο  :tonqe: Από τις πρώτες υποψηφιότητες για μια από τις μελλοντικές μου αγορές 

Άντε με το καλό!! 

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 07:36:39 μμ »
Βασικα το εψαξα λιγο για το zeppelin. Εμφανισιακα με καλυπτει απολυτα αλλα δεν ξερω...
Θελει καποιος να πει την γνωμη του τα συγκεκριμενα?

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 08:24:37 μμ »
Η μηχανή που φοράει περιγράφεται ως η CAL 3133.
Είναι αυτή η Ρώσικη?
Μου φαίνεται σε πάει από εκεί Mple_Karabi
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:04:02 μμ »
Τα Junkers και τα Zepellin τα πληρώνεις "γερμανική" τιμή ενώ φοράνε ρώσικους μηχανισμούς.

Τα καθευτού ρώσικα με την ίδια μηχανή είναι φθηνότερα.

Γνώμη μου είναι να πας σε Ιαπωνικό.

Υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ σχετικά με αστοχίες ρώσικων ρολογιών,τα site που τα πουλάνε είναι πάρα πολλά και δεν ξέρεις ποιο είναι εντάξει ή οχι και μην ξεχνάς οτι αν χαλάσει δεν μπορεί να στο φτιάξει Ελλάδα κανένας λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και θα πρέπει να επιστραφεί από κει που το αγόρασες.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:16:42 μμ »
η poljot δεν εχει αντιπροσωπεια εδω?

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:23:28 μμ »
Τα Junkers και τα Zepellin τα πληρώνεις "γερμανική" τιμή ενώ φοράνε ρώσικους μηχανισμούς.

Υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ σχετικά με αστοχίες ρώσικων ρολογιών,τα site που τα πουλάνε είναι πάρα πολλά και δεν ξέρεις ποιο είναι εντάξει ή οχι και μην ξεχνάς οτι αν χαλάσει δεν μπορεί να στο φτιάξει Ελλάδα κανένας λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και θα πρέπει να επιστραφεί από κει που το αγόρασες.
Έχεις δίκιο για τις αστοχίες, η μηχανή όμως είναι καλή, οι αστοχίες των ρώσικων afor;a όλα τα άλλα εκτός της μηχανής.
Με γερμανική κάσα και ρώσικη μηχανή θεωρώ ότι το ρολόι θα είναι σούπερ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2010, 09:18:12 πμ από spentgr »
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:25:04 μμ »

εγγυημενο και AD: www.vostok-watches.com

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 11:14:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 02:59:37 πμ »
Αγαπητέ Mple_Karabi. Επειδή παραστράτησες παιδί μου θα σε επαναφέρω στον ίσιο δρόμο. Δες αυτό

http://forums.watchuseek.com/f410/new-arrival-orient-star-classic-gmt-wz0011dj-lots-photos-472516.html 

Μακράν καλύτερο από οτιδήποτε έχει παίξει μέχρι τώρα στο νήμα σου. Τα Orient Star είναι η creme de la creme (μετά από "διόρθωση" του αγαπητού grecellin διαγράφεται ο χρακτηρισμός  ;) )  των Orient και το εν λόγο αριστούργημα παίζει άνετα στην κατηγορία των Ελβετικών μέχρι 1.500 -2.000 ευρό. Ειδικά Ιάπωνα με hacking & manual winding δεν βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας.  Δύο μικρά προβλήματα. Είναι ελαφρώς πάνω από το badget σου (650 -760 ευρό) και δεν γνωρίζω από που μπορείς να το αγοράσεις. Είναι εντελώς νέο μοντέλο και αν και πωλείται ήδη δεν ξέρω από που. Ίσως κάποιο ποιο έμπειρο μέλος με "άκρες" προς Άπω Ανατολή πλευρά μπορεί να βοηθήσει? Είναι ρολόι πάντως που εμπνέει πολύ :respect:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:12:07 πμ από sol invictus »
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:06:32 πμ »
Ανδρέα η σειρά star είναι η μικρομεσαία σειρά της εταιρείας. Star Royal και κυρίως Royal Orient είναι οι πιο ανεβασμένες. Ωστόσο ένα starάκι από κοντά πιστεύω ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις σε συνδυασμό και με την τιμή.

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:09:31 πμ »
Ανδρέα η σειρά star είναι η μικρομεσαία σειρά της εταιρείας. Star Royal και κυρίως Royal Orient είναι οι πιο ανεβασμένες. Ωστόσο ένα starάκι από κοντά πιστεύω ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις σε συνδυασμό και με την τιμή.

ΤΗΧ for the info. Δεν το ήξερα. Να που μάθαμε και κάτι σήμερα...  ;D
Time, the opponent that has beaten them all...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:21:50 πμ »
μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα για τα ρωσικα δεν νομιζω να αγορασω ποτε. θα ξεκινήσω παιρνοντας αυτο που ανεφερα στην αρχη και στη συνεχεια χτυπαμε και κανα orient star αν ειναι! ;)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:17:29 μμ »
μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα για τα ρωσικα δεν νομιζω να αγορασω ποτε. θα ξεκινήσω παιρνοντας αυτο που ανεφερα στην αρχη και στη συνεχεια χτυπαμε και κανα orient star αν ειναι! ;)

Αγαπητέ Μπλε Καράβι,
έχω 4 ρώσικα και κανένα παράπονο!
Όλα δουλεύουν ρολόι  ;D

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:25:27 μμ »
Αγαπητέ Μπλε Καράβι,
έχω 4 ρώσικα και κανένα παράπονο!
Όλα δουλεύουν ρολόι  ;D

Δεν τα φοράς, γι' αυτό!  ;D ;D ;D
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος philosopher

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 04:54:42 μμ »
Και εγώ πάντως που είχα ένα Poljot Traveller για 1,5 περίπου χρόνου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την 3133 που φόραγε  ;)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 07:51:58 μμ »
+1

++1

(Εχω πάρει 2 ρολόγια με την 3133) Και τα 2 ... αστέρια.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 08:10:53 μμ »
Δεν τα φοράς, γι' αυτό!  ;D ;D ;D

ρωσικη αποβαση αύριο !