το γνωριζω.μαλλον ξεχαστηκα πριν.η αποψη σας για το prc 200 quartz αν εχετε ποια ειναι?
σε προηγούμενό μου μήνυμα ανέφερα τη prc σειρά της Tissot διότι έχω προσωπική άποψη.
το prc200 βγαίνει σε quartz, autoquartz (το οποίο έχω), auto και επίσης σε χρονογράφο quartz και αυτόματο. Εκτός του τελευταίου, όλα τα υπόλοιπα με παζάρια ίσως τα φτάνεις. Εκτός του τελευταίου (πάλι), τα υπόλοιπα νομίζω μοιράζονται την ίδια κάσα (~39μμ), έχουν ίδιο μπρασελε και παρόμοια εμφάνιση (τα απλά-όχι ο χρονογράφος).
Η μηχανή μόνο αλλάζει.
Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, με ζαφείρι και στεγανότητα 200μ. (με βιδωτή κορώνα). Όσο αφορά την εμφάνιση, το θεωρώ ευέλικτο ρολόι που μπορεί να καλύψει αρκετές περιπτώσεις. Η μαμά εταιρεία το κατατάσει στα σπορ ρολόγια, νεανικά και με ικανοποιητικότατη υδατοστεγανότητα για παιχνίδια στη θάλασσα αν θες. Από την άλλη η απλή σχεδίασή του επιτρέπει άνετα να φορεθεί και πολλές άλλες ώρες ως καθημερινό ρολόι, μέχρι και με καλό ντύσιμο. Το μπρασελέ του όμορφο και ποιοτικό, καλύπτει και dress περιστάσεις αλλά παράλληλα αντέχει και τη σπορ καταπόνηση στην οποία το δερματινο θα ταλαιπωρηθεί. Αν παράλληλα εξοπλιστείς και με ένα επιπλέον δερμάτινο λουράκι, ακόμα καλύτερα. Εγώ το επέλεξα ως το ένα και μοναδικό μου ρολόι για όλες τις περιστάσεις (πριν ασχοληθώ με το φορουμ και εξαπλωθώ
). Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος, είναι καλή επιλογή. Βγαίνει σε αρκετά χρώματα το dial (μαύρο, άσπρο, μπλε, κεραμιδί).
Καλή έρευνα