Καλη σας ημερα θελω και εγς να αγορασω το Orient mako το μπλε απο αυτο το γερμανικο cite αλλα ειμαι εντελως ασχετος...για πειτε μου πως γινεται η πληρωμη και τι διαδικασια πρεπει να κανω? σας ευχαριστω εκ των προτερων
Όλες οι σχετικές πληροφορίες για αγορά από το συγκεκριμένο γερμανικό site αναφέρονται εδώ
http://www.orientuhren.de/paymentshipping-i-3.html Γενικά, οι πληρωμές γίνονται είτε με PayPal είτε με κάρτα. Εάν δεν έχεις ξανααγοράσει από το εξωτερικό, το PayPal είναι μια πολύ αξιόπιστη μέθοδος, δεδομένου ότι: 1) το δέχονται τα περισσότερα σωστά καταστήματα, 2) δίνεις την κάρτα σου ΜΟΝΟΝ σ' αυτό και ΟΧΙ σε κάθε κατάστημα που ψωνίζεις, 3) σε ειδοποιεί για κάθε ενέργειά σου, ακόμη και εάν έχεις παραγγείλει, κατά λάθος, επαναλαμβανόμενες μηνιαίες συνδρομές για downloads (την έχω πατήσει μερικές φορές και με έσωσε), 4) μπορείς να αναζητήσεις τα χρήματά σου σε περίπτωση που κάτι στραβώσει και, γενικά, είσαι περισσότερο καλυμμένος στις συναλλαγές σου. Δεν πληρώνεις εσύ προμήθεια για τις συναλλαγές σου αλλά το κατάστημα που συμβάλλεται μαζί του.
Edit
Ειδικά ο συγκεκριμένος, χρεώνει την προμήθεια του paypal 2,4%