Αποστολέας Θέμα: ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ DIAL ROLEX  (Αναγνώστηκε 2689 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIANNISKOUK

• 38mm case
    • Προφίλ
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ DIAL ROLEX
« στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 01:34:46 μμ »
Καλημερα παιδια .Ξερει κανεισ αν μπορει να γινει αλλαγη  παλιας πλακασ του rolex date just με νεοτερη.συγκεκριμενα θα ηθελα να αλλαξω την πλακα του παραπανω ρολογιου μοντελο 16014 με καποια πλακα που εχω δει μοντελου 116233 36mm και ταδυο. γινεται;
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ DIAL ROLEX
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 01:39:01 μμ »
Καλημερα παιδια .Ξερει κανεισ αν μπορει να γινει αλλαγη  παλιας πλακασ του rolex date just με νεοτερη.συγκεκριμενα θα ηθελα να αλλαξω την πλακα του παραπανω ρολογιου μοντελο 16014 με καποια πλακα που εχω δει μοντελου 116233 36mm και ταδυο. γινεται;
ευχαριστω

Αν είσαι ΑΘήνα, πήγαινε στο RSC (Σταδίου 3 στον 3ο όροφο) για να σου πουν.
Γενικά η Rolex αλλάζει dial στα ρολόγια της εφόσον το συγκεκριμένο που ζητάς προβλεπόταν σαν εναλλακτική για το μοντέλο που θες.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 01:50:05 μμ »
ειχα παει στην ρολεξ στον πειραια και μου ειπε οτι η επιλογη αλλαγης  καντραν περιοριζεται μονο στα μοντελα dial που εβγαιναν μονο για το μοντελο αυτο (16014) και δεν αλλαζει τα 'νεοτερα' σε 'παλιο' μοντελο -αυτη ειναι η πολιτικη της.
εγω σκεφτομαι να παω καταρχην  οχι στην αντιπροσωπεια αλλα σε τριτο.απλα δεν ξερω αν μπορει να ταιριαξει το νεοτερο στο δικο μου

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 01:56:15 μμ »
ειχα παει στην ρολεξ στον πειραια και μου ειπε οτι η επιλογη αλλαγης  καντραν περιοριζεται μονο στα μοντελα dial που εβγαιναν μονο για το μοντελο αυτο (16014) και δεν αλλαζει τα 'νεοτερα' σε 'παλιο' μοντελο -αυτη ειναι η πολιτικη της.
εγω σκεφτομαι να παω καταρχην  οχι στην αντιπροσωπεια αλλα σε τριτο.απλα δεν ξερω αν μπορει να ταιριαξει το νεοτερο στο δικο μου

Τα ιδια λέμε, οπότε το επίσημο είναι εκτός κουβέντας.
Προσπάθησε να βρεις το dial που θες μέσω άλλων πηγών, αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι μπαινει στο δικό σου και μετά πηγαινε σε ένα ωρολογοποιό να στο περάσει.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 02:18:20 μμ »
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος chronoplatinum

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 11:27:13 μμ »
ευχαριστω
Καλησπερα φιλε μου!Το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κοιταξεις ειναι αν το Νο της μηχανης ειναι το ιδιο με το νεοτερο μοντελο και φυσικα να σαι σιγουρος οτι αν τα δυο μοντελα απεχουν χρονικα πολυ ..το ξεχνας(μιλαω για καμια δεκαπενταετια).Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βγαλεις ακρη.Επισης καλο θα ειναι αν εμπιστευτεις τριτο προσωπο (τεχνιτη)να εχει γνωσεις και πειρα για το συγκεκριμενο θεμα(προθυμους θα βρεις αρκετους το θεμα ειναι ποιος το αναλαμβανει).