Αποστολέας Θέμα: ΠΩΛΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 8307 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
ΠΩΛΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 02:14:40 μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ AUDEMARS PIGUET , ΧΡΥΣΟ 18Κ ΟΛΟ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ. ΒΑΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

ΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: ΠΩΛΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 03:04:05 μμ »
Καλησπερα και καλως ορισες,
καλο θα ηταν να ανεβασεις καποιες φωτο απο το ρολοι σου με μια καλη περιγραφη του καθως και την προτεινομενη τιμη που θα ηθελες να το πουλησεις.Για ολα τα παραπανω πηγαινε στις'' Αγοραπωλησίες / Buy & Sell'' στην κεντρικη σελιδα.
Καλη διαμονη
Μιχαλης
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 03:48:46 μμ »
ΜΙΧΑΛΗ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΠΓΡΑΦΙΕΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ 30 POSTS ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 05:04:43 μμ »
ΜΙΧΑΛΗ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΠΓΡΑΦΙΕΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ 30 POSTS ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?

Ναι, να γράψεις άλλα 28 ποστς :)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 05:13:22 μμ »
Φιλε καλωσηρθες.Παρακαλεισαι να γραφεις με μικρη γραμματοσειρα,και νομιζω πως δεν ειναι στους κανονες του φορουμ να γραψεις καποια αγγελια αν δεν εχεις 30 ποστ ουτε επισημη ουτε μη επισημη.Καλη διαμονη ;)
                                                             Φιλικα
                                                               Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 05:17:28 μμ »
Kαλό θα είναι να τηρούνται κάποιοι κανόνες, όπως αυτοί των 30 ποστ για ανάρτηση αγγελίας. Επίσης οι δημοσιεύσεις να γίνονται με μικρά και όχι κεφαλαία, ελληνικά φυσικά.

Ο φίλος θα μπορούσε να ζητήσει τη γνώμη των μελών για το πόσο μπορεί να εκτιμηθεί ένα τέτοιο ρολόι και που θα μπορούσε να το διαθέσει.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 07:00:54 μμ »
χωρις να θελω να μπω σε αντιπαραθεσεις τα 30 ποστ ειναι καπος υπερβολικα θα ελεγα, και εγω προσπαθω να τα συμπληρωσω χωρις να ποσταρω ασκοπα πραγματα και μου ειναι αρκετα δυσκολο :-\ παντος θα ηθελα πολυ να δω φοτο απο το vintage Audemars Piguet του georde ???

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 07:24:49 μμ »
Tα 30 ποστ ειναι μονο και μονο για να δειξει πως ενα μελος μπορει να συμμετεχει και οχι μονο να πουλησει καποιο ρολοι.Αν θες να δεις φιλε Στελιο τις φωτο μπορει να σου στειλει με π.μ η αλλιως μια καλη παρουσιαση του φιλου georde να μας το δειξει ;)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 08:01:53 μμ »
Για να μιλάμε με ακρίβεια και ορθότητα, αφού καλωσορίσουμε θερμά τα νέα μας μέλη, πρέπει να εξηγήσουμε ότι το φόρουμ αυτό είναι ερασιτεχνικό και δημιουργήθηκε από αγάπη για το ρολόι. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπαίνει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για να μάθει, να ενημερωθεί και να ενημερώσει, να σχολιάσει και να προάγει το χόμπυ μέσα από την κοινωνικότητα της συμμετοχής. Οι αγοραπωλησίες ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Γι αυτό υπάρχουν τα 30 posts, γι αυτό και υπάρχουν και οι όροι συμμετοχής και οι κανονισμοί, οι οποίοι πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να διαβάζονται από πριν, και βέβαια να εφαρμόζονται. Και επειδή όλοι μας μπήκαμε κάποτε, και όλοι εφαρμόσαμε τον κανονισμό ισότιμα, κάναμε και την δέουσα υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή που μπορούμε να αγοράσουμε και να πουλήσουμε, το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί - και δεν πρέπει να αποτελεί- τον σκοπό της συμμετοχής μας.
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την κατανόησή σας στην ανάγνωση του σχολίου μου,
Φιλικά - Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 09:27:10 μμ »
 :yes:
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 08:45:27 μμ »
Παιδιά..συγνώμη αν "παραβίασα" κάποιους κανόνες και σίγουρα δεν το έκανα για να προκαλέσω "ταραχή".
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι.. δεν θέλω απαραίτητα να το πουλήσω μέσα απο το Forum (συγνώμη αν φάνηκε έτσι) αλλά την γνώμη σας για το πως και με ποιον τρόπο θα μπορούσα να το πουλήσω. Επειδή δεν γνωρίζω απο δημοπρασίες κλπ. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να μου δώσετε την γνώμη σας και την εκτιμησή σας.
Εγώ σας κάνω μία παρουσίαση παρα κάτω και ελπίζω να με βοηθήσετε.
Μάρκα :
Έτος κατασκευής:
Υλικό κάσας:
Υλικό λουράκι :
Διάμετρος κάσας:
μηχανισμός :
Ευχαριστώ και συγνώμη...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2011, 03:55:44 πμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 09:42:58 μμ »
Παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό.. μπορείτε να με βοηθήσετε?
Είναι μέσα στο μεγεθος.. δεν είναι μεγάλες...

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 09:46:05 μμ »
Γραφει "ο φάκελος είναι γεμάτος ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή".. Κοίταξα τον φάκελο, άδειος, τσέκαρα μέγεθος κλπ.. όλα οκ.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 09:51:31 μμ »
Απο εδω θα ανεβασεις φιλε ;)
http://imageshack.us/

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 09:52:29 μμ »
Φίλε, με έσωσες.. 2 ημέρες προσπαθώ σαν βλάκας..thank you...

Αποσυνδεδεμένος georde

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 09:59:05 μμ »
Τελικά δεν με έσωσες...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2011, 03:56:07 πμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 10:00:26 μμ »
Εγω παντως τις βλεπω μεσα απ το λινκ που εβαλες ;)

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 21, 2011, 11:50:37 μμ »
Φαινεται να είναι σε καλή κατασταση!!!
Πόσα γραμμαρια είναι?

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 22, 2011, 03:51:38 πμ »
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

Παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό.. μπορείτε να με βοηθήσετε?

Παιδιά..συγνώμη αν "παραβίασα" κάποιους κανόνες και σίγουρα δεν το έκανα για να προκαλέσω "ταραχή".
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι.. δεν θέλω απαραίτητα να το πουλήσω μέσα απο το Forum (συγνώμη αν φάνηκε έτσι) αλλά την γνώμη σας για το πως και με ποιον τρόπο θα μπορούσα να το πουλήσω. Επειδή δεν γνωρίζω απο δημοπρασίες κλπ.

Φίλε, με έσωσες.. 2 ημέρες προσπαθώ σαν βλάκας..

Αγαπητε georde,

Eκανες ασχημα που παρακουσες τοσο τις παραινεσεις παλαιοτερων μελων, οσο και τους ισχυοντες ορους ωστε ενα μελος να μπορει να δημοσιευσει μια αγγελια προσφορας ή ζητησης!

Περαν αυτου, θα επρεπε τουλαχιστον να ζητησεις την αδεια απο τον διαχειριστη -κατι που δεν εκανες- και οχι αυθαιρετα να επιμενεις σε αυτην σου τη δημοσιευση!

H καταχωρηση αυτη στην παρουσα φαση, μονον ως εκτιμηση τιμης και πληροφορησης σου απο τα υπολοιπα μελη σχετικα με το ρολο'ι' που εχεις στην κατοχη σου θα μπορουσε να σταθει και αυτο επρεπε να γινει ανοιγοντας νεο θεμα και οχι με τιτλο 'πωληση' ή εκφρασεις του τυπου 'δεν θέλω απαραίτητα να το πουλήσω μέσα απο το Forum (συγνώμη αν φάνηκε έτσι)', 'ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ', διοτι ακομη και εαν η προθεση σου ειναι να μη δημιουργησεις προβλημα, τοσο ο τροπος που δημοσιευεις το αιτημα σου οσο και η επιμονη σου στη δημοσιευση του, δημιουργει και μαλιστα μεγαλο!

Θα σε παρακαλουσα λοιπον να σεβαστεις το φορουμ και τους κανονες του πριν προβεις στο μελλον σε οποιαδηποτε ενεργη χρηση!

Εαν γινει εξαιρεση στην περιπτωση σου τωρα, θα δημιουργηθει προηγουμενο και ο καθενας με προσχημα την πληροφορηση για το που πρεπει να απευθυνθει για να πουλησει το ρολο'ι' του θα μπορει με την εγγραφη του να δημοσιευει δικαιωματικα αμεσα την αγγελια του, οποτε σε λιγον καιρο θα εχουμε πλημμυρισει απο καταχωρησεις περιστασιακων-εφημερων μελων, ή διαφημισεις επαγγελματιων του χωρου!...

Γι' αυτον το λογο ολα τα στοιχεια που αφορουν στην παρουσιαση του ρολογιου, λογω προθεσης αγγελιας πωλησης θα διαγραφουν και το θεμα θα κλειδωθει!

Φιλικα,
Watch-Collector
(Eκ μερους του 'MyWatch.gr')
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».