Χαζεύω το ένθετο “Real life” της Real news, το οποίο ασχολείται με τα «κοσμικά».
Πέφτει το μάτι μου εδώ:
Η νεαρά, για όποιον δε γνωρίζει, είναι μοντέλα-μαϊντανός-κλπ. Πριν κάποια χρόνια έγινε μέγας ντόρος, καθώς ο νεαρός Αγγλούπας, με τον οποίο είχε σχέση, πυροβόλησε την αδελφή της, τη Γωγώ Φαρμάκη και παραλίγο να τη στείλει στα θυμαράκια. Μέγας ντόρος τότε, ξεχάστηκε το θέμα σήμερα.
Ο νεαρός Αγγλούπας είναι ο υϊός του γνωστού (στους παλαιότερους) Αγγλούπα, γνωστή φυσιογνωμία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και επιχειρηματία από παλιά. Ο νεαρός Αγγλούπας (με λίγα λόγια) είναι και αυτός "νεαρός επιχειρηματίας".
Τη βλέπω λοιπόν πάλι φάτσα-κάρτα, με άλλον "νεαρό επιχειρηματία", ο οποίος απ΄όσο διαβάζω, ασχολείται με ενοικιάσεις σκαφών και είναι περιζήτητος εργένης της Αθήνας (σας το λέω μήπως έχετε κόρες και σας ενδιαφέρει...).
Και αναρωτιόμουν πόσο πραγματικά σατανική σύμπτωση είναι, όλες αυτές οι νεαρές μοντέλες, να βρίσκουν την αληθινή αγάπη και τον έρωτα, στα πρόσωπα νεαρών επιχειρηματιών. Και να προβάλλονται αυτές οι ειλικρινείς σχέσεις αγάπης και από τον τύπο.
Για να είμαι ειλικρινής μου ήρθε στο μυαλό και το παρακάτω ανέκδοτο (για όσους δεν το ξέρουν):
Συναντιούνται δύο ζευγάρια μεγάλης ηλικίας μετά από καιρό και πιάνουν την κουβέντα. Μέσα στην κουβέντα με τα νέα τους, ρωτάνε οι μεν:
-Και η κόρη σας τι κάνει;
-Α μία χαρά είναι. Είχε γνωρίσει τον Τάκη, χρυσό παιδί, επιχειρηματίας. Έμειναν μαζί μερικά χρόνια, δυστυχώς χώρισαν αλλά έχουν πολύ καλή σχέση και της δίνει μία καλή διατροφή.
Μετά γνώρισε και τον Δημήτρη. Εξαιρετικός νέος, είχε πολλά ακίνητα. Έμειναν μαζί, δυστυχώς μετά δεν τα βρήκαν, αλλά χώρισαν πολύ πολιτισμένα, της έγραψε και δύο πολυκατοικίες.
Μετά παντρεύτηκε τον Νάσο. Με ξενοδοχεία στην Κρήτη. Ήταν πολύ καλά μέχρι που χώρισαν, πολύ πολιτισμένα όμως. Της έχει διαθέσει τα έσοδα ενός από τα ξενοδοχεία του.
Πάντως γενικά η κόρη μας είναι πολύ καλά, δόξα το Θεό.
Η δική σας τι κάνει;
-Κοιτάξτε και η δική μας πουτάνα είναι, αλλά δε χαιρόμαστε τόσο πολύ
Άντε συνεχίζω το διάβασμα να σας ενημερώσω και για κανένα άλλο αξιόλογo νέο της showbiz