Αποστολέας Θέμα: Αγορά Ρολογιού  (Αναγνώστηκε 4476 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eleftheria

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά Ρολογιού
« στις: Ιούνιος 01, 2011, 09:58:56 μμ »
Καλησπέρα. Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας. Θέλω να κάνω δώρο ένα ρολόι στον φίλο μου και θα ήθελα την βοήθεια σας μιας κι εγώ είμαι άσχετη. Ψάχνω χρονογράφο να είναι μοντέρνος αλλά και διαχρονικός. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι έως 1500 ευρώ. Οι εταιρίες που έχω δει και μου αρέσουν είναι Breitling, Hamilton και Omega. Τι μου προτείνετε;

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 01, 2011, 10:01:19 μμ »
αυτό για να μην ξεφύγεις από χρήματα,θα σου περισσέψουν κιόλας
Hamilton x-wind

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 01, 2011, 10:01:49 μμ »
Καλησπέρα και καλές δημοσιεύσεις!!!Οι επιλογές σε αυτά τα λεφτά που δίνεις είναι πολλές,αλλά από αυτές τις 3 μάρκες που έγραψες παραπάνω,μόνο χάμιλτον θα βρεις,γιατί οι άλλες 2 εταιρίες είναι νομίζω πολύ παραπάνω από 1500 ευρώ για έναν καλό χρονογράφο ;)

Εσύ ποιά συγκεκριμένα μοντέλα έχεις ''σταμπάρει''??
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 02, 2011, 03:06:49 μμ από assassin88 »

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 01, 2011, 10:07:03 μμ »
Δεν έχω δει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Τα Breitling σε τι τιμές κυμαίνονται;

Αποσυνδεδεμένος ggeo7

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:08:37 μμ »
Δεν έχω δει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Τα Breitling σε τι τιμές κυμαίνονται;

Πανεμορφα ρολογια αλλα οχι χρονογραφους θα μπορουσες να βρεις με ~2000 τελικη τιμη...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:14:17 μμ »
Για απλό αυτόματο Breitling και όχι χρονογράφο, υπολόγιζε 1700-1800 ευρώ και πάνω.
Πχ

Για χρονογράφο από την ίδια εταιρεία, σε γενικές γραμμές από 2500 και πάνω.
Πχ

Αντίθετα με επιλογή χρονογράφου Ηamilton θα μείνεις κάτω από τα 1000 ευρώ
Πχ

Δες και κάποιους χρονογράφους Longines που είναι μέσα στο ποσό που θέλεις να δαπανήσεις

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:31:40 μμ »
Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον σε Hamilton θα καταλήξω. Θα πάω να τα δω από κοντά και θα επανέλθω για γνώμες πάνω στα μοντέλα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:37:44 μμ »
Πιστεύετε πως είναι καλύτερα να πάρω ένα Hamilton με χρονογράφο ή ένα Breitling χωρίς; Έχω φάει ένα κόλλημα με τα Breitling. Πιστεύω ο,τι είναι καλύτερα από τα Hamilton.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:48:37 μμ »
Να ξέρεις ότι χρονογράφοι Hamilton και χρονογράφοι Breitling, (τους ''φθηνούς'' της εννοώ, στα 2500 με 3000 περ.), έχουν τις ίδιες μηχανές. Αξίζει ένας χρονογράφος, γιατί... ''παίζεις'' μαζί του. Μπορείς να μετρήσεις πχ τα ταξίδια σου και τις διαδρομές σου, ή γενικά , πολλές δραστηριότητές σου.  Σου δίνει με λίγα λόγια, παραπάνω...λόγους για να ασχοληθείς με το ρολόι σου και φυσικά παραπάνω δυνατότητες μέτρησης. Η επιλογή δική σου...
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:50:34 μμ »
Σαν όνομα, ποιότητα  και...ωρολογιακή αξία, η Breitling υπερέχει, χωρίς να σημαίνει ότι υστερεί και η Hamilton.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 01, 2011, 11:56:12 μμ »
Οπότε καταλήγω σε Hamilton γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 1500 αν και πολύ θα το ήθελα. Από αύριο ξεκινάω την αναζήτηση μοντέλου. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 02, 2011, 12:03:00 πμ »
Μεγάλη γκάμα μοντέλων, νεανικά και πολύ... τρεντ. Να ξέρεις ότι η Hamilton, είναι ιστορική εταιρία και σίγουρα... ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ, με την πληθώρα των fashion μοντέλων που έχουν κατακλίσει τις βιτρίνες και που σχεδόν όλες οι γυναίκες αλλά και άνδρες, επιλέγουν για... μούρη, νομίζωντας ότι αγόρασαν κάτι ''καλό''. Λίγες γυναίκες είναι ψαγμένες με ρολόγια, μπράβο! Καλή επιλογή να έχεις και..απόλαυσε τη διαδικασία! :)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 02, 2011, 12:12:27 πμ »
Κι εγώ κάποτε αυτές τις μάρκες κοιτούσα αλλά ευτυχώς ένας φίλος κοσμηματοπώλης με ενημέρωσε για τους μηχανισμούς τους και δεν το πίστευα. Είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά για ένα ρολόι και να έχει κινέζικο μηχανισμό.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 02, 2011, 12:24:02 πμ »
   Σωστή κίνηση που έφυγες από την μάζα των fashion και μπράβο σου. Τα Breitling είναι σε άλλη κατηγορία μαζί με Omega, Tag κλπ και σαφώς μεγαλύτερο όνομα. Τα Hamilton είναι πολύ value for money ρολόγια και με μοντέρνα σχέδια. Αν στην έρευνα αγοράς σου προκύψει και κάτι άλλο, εδώ είμαστε ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 02, 2011, 12:26:42 πμ »
Ποντάρουν στο ντιζάιν (που είναι υποκειμενικό το θέμα) και στο όνομα της φίρμας που λειτουργεί ως ''κράχτης''. Άλλωστε, σε ένα μη ενημερωμένο με το ρολόι , κοινό, το όνομα πχ ''Xarmani'', λειτουργεί σαν ένδειξη.. καλού γούστου και ''μούρης''. Οι εταιρίες που τα φτιάχνουν, γνωρίζουν ότι το κοινό, θα τα επιλέξει για το όνομα και μόνο και δεν τοποθετούν τίποτα το σπουδαίο σε μηχανισμούς. Έτσι γλυτώνουν χρήματα και φυσικά το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο.  Αυτά τα ρολόγια αξίζει να τα αγοράσει κάποιος, ως αξεσουάρ μόδας και δεν αξίζει να δώσει χρήματα για να επενδύσει σ΄αυτά. Υπάρχουν και εταιρίες που βάζουν όμως και Ιαππωνικούς μηχανισμόυς μπαταρίας, ακόμα και Ελβετικούς. Η πλειοψηφία όμως φοράει κινέζικες, γι αυτό και... δεν λέει πουθενά την προέλευσή τους στο ρολόι. Άλλωστε, δεν ξέρουμε και την αντοχή τους στο χρόνο, γιατί οι περισσότερες από αυτές τις φίρμες είμαι καινούργιες στο ρολόι, αλλά και γιατί πολλοί που διεθέτουν τέτοια ρολόγια, τα αλλάζουν με κάτι άλλο αργότερα, μιας και θέλουν να φοράνε κάτι της μόδας.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 02, 2011, 06:48:28 μμ »
http://www.skaras-jewels.gr/el/products/watch/omega/38347036 εγω, μια και εισαι και γυναικα, προτεινω αυτο που με μια εκπτωση 25% εισαι κοντα στο οριο σου, καλη επιλογη σου ευχομαι
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 02, 2011, 08:24:06 μμ »
[url]http://www.skaras-jewels.gr/el/products/watch/omega/38347036[/url] εγω, μια και εισαι και γυναικα, προτεινω αυτο που με μια εκπτωση 25% εισαι κοντα στο οριο σου, καλη επιλογη σου ευχομαι

;D  ;D
μάλλον φίλε chris5  :D
δεν διάβασες από την αρχή το θέμα.
Για τον φίλο της πρόκειται η αγορά  :D
ας προτιμήσει κάτι πιο αρσενικό   ;)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 02, 2011, 08:26:21 μμ »
;D  ;D
μάλλον φίλε chris5  :D
δεν διάβασες από την αρχή το θέμα.
Για τον φίλο της πρόκειται η αγορά  :D
ας προτιμήσει κάτι πιο αρσενικό   ;)

δεν πειραζει, ας πάρει αυτό για να το κάνει τράκα και η ίδια !!!!!!!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 02, 2011, 08:59:25 μμ »
Πάντως και εγώ νομίζω πως Longines και Hamilton έχουν τον πρώτο λόγο στην κατηγορία.

δεν πειραζει, ας πάρει αυτό για να το κάνει τράκα και η ίδια !!!!!!!  ;D ;D ;D
φαντάζεστε καμιά δίμετρη ντουλάπα με καρπό 21 cm, να φορά το 35.5 mm Omega ?  ;D
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 02, 2011, 09:07:47 μμ »
ωχ δικιο εχετε ρε παιδια, χαχαχαχα, καλα ασε τον φιλο σου Ελευθερια και παρε το Ωμεγα για παρτη σου, :) :) :) :D :D ;D ;D
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)