Αποστολέας Θέμα: Θα ήθελα τη βοήθειά σας  (Αναγνώστηκε 5026 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Projectoras

• Just Registered
    • Προφίλ
Θα ήθελα τη βοήθειά σας
« στις: Ιούνιος 06, 2011, 03:15:58 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:Ψάχνω ρολόι με κόστος 1500-2000 ευρώ.Θα ήθελα να είναι:
1) καταδυτικού στυλ (δε μ'αρέσουν οι χρονογράφοι),
2) περίπου 42-44 mm διάμετρος
3) αυτόματο με μια αξιόπιστη μηχανή
4) αδιάβροχο στα 200 μέτρα ή παραπάνω
5) και θα το προτιμούσα με μπρασελέ.
Για παράδειγμα μ'αρέσει το longines legend diver,αλλά δεν έχει όμως μπρασελέ.Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν μου προτείνατε κάποια ρολόγια με τα παραπάνω χαρακτηριστικά γιατί πραγματικά έχω χαθεί και δεν ξέρω τι να επιλέξω.
Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Θα ήθελα τη βοήθειά σας
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 06, 2011, 03:59:22 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:Ψάχνω ρολόι με κόστος 1500-2000 ευρώ.Θα ήθελα να είναι:
Για παράδειγμα μ'αρέσει το longines legend diver,αλλά δεν έχει όμως μπρασελέ.Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν μου προτείνατε κάποια ρολόγια με τα παραπάνω χαρακτηριστικά γιατί πραγματικά έχω χαθεί και δεν ξέρω τι να επιλέξω.
Ευχαριστώ πολύ
http://www.skaras-jewels.gr/el/products/watch/omega/22208000 αυτο ειναι ενα ρολοι που πιστευω οτι θα σε καλυψει και με μια καλη εκπτωση θα σου ερθει λιγο πιο κατω απο τα 2000 ευρω που ειναι το οριο σου[το καταστημα ειναι τυχαιο]
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 06, 2011, 04:43:34 μμ »
Πάντως αν σ'αρέσει το legend diver (το περιμένω και γώ τις 2 επόμενες βδομάδες! ;D) μπορεί να πάρει aftermarket mesh μπρασελέ που πιστεύω τονίζει ακόμα περισσότερο τον βιντάζ-ιδιαίτερο χαρακτήρα του....

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 06, 2011, 06:39:33 μμ »
φιλε μου δες και αυτο το πανεμορφο ρολογακι
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,8524.0.html
οπως επισης και το Sinn U2 ( www.sinnwatches.com )
και τα 2 ειναι ρολογαρες!!!!!!!
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 06, 2011, 06:43:32 μμ »
Φίλε Projectoras,
υπάρχουν αρκετά μοντέλα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς.   
   Ουσιαστικά ζητάς την κλασσική περίπτωση καθαρόαιμου δύτη (μεγαλούτσικο-στιβαρό-με αντοχή στο νερό-μπρασελέ-χωρίς χρονογράφο).
   Ωραία η πρόταση για το Omega. Τα έχει όλα και είναι και Omega  ;)
   Επίσης κοίτα και στα Tag,  Αquaracer 500

στα Oris

και με τιτάνιο

Fortis Marinamaster B-42

άραγε, φτάνει στην τιμή κανένα Breitling ? τί λένε οι ειδικοί ?
Colt

ή
Superocean Steelfish

Glycine ?   Lagunare

Longines HydroConquest

Sinn U1 ?

Stowa Prodiver ? σε αρκετές αποχρώσεις αν θες

και συνεχίζει αν θες και πιο χαμηλά σε τιμή (πάντα καλό είναι) με αρκετά Seiko ψαγμένα μέχρι και αρκετά φθηνά (~150), ή και Steinhart

αν σου αρέσει το Legend και θες περισσότερο δύτη του σαλονιού, προχώρα άφοβα. Πολλοί στο φορουμ λένε τα καλύτερα γι' αυτό.

Καλή έρευνα  :)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 06, 2011, 09:18:06 μμ »
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!
Πολύ ωραίο το omega και ακόμα καλύτερο νομίζω το http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/planet-ocean/22015000 αλλά πρέπει να ξεφεύγει σε τιμή,έτσι δεν είναι?
Εχει κανένας φωτογραφία του legend diver με το μπρασελέ να δω πως δείχνει?
Η γνώμη σας για τα oris ποιά είναι?σαν μηχανισμοί τι λένε?

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 06, 2011, 10:54:18 μμ »
Προσωπικά εγώ θα έπαιρνα έναν δύτη από Ω...αλλά δυστυχώς όχι τον πλανήτη ωκεανό,μιας και κάτω από 2,5 χιλιάρικα δύσκολα θα το βρεις ;)

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 06, 2011, 10:59:23 μμ »
Πάρε το Legend Diver!
Φόρα το Legend Diver!
Άλλαξε κανα δυο λουριά στο Legend Diver!
Και αν δεν σου αρέσει και πάλι το Legend Diver...
Το αγοράζω το Legend Diver.

ΥΓ. άσε που του πάει ΥΠΕΡΟΧΑ το mesh (όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Stamos):

Κοίτα κι εδώ: http://forums.watchuseek.com/f74/longine-legend-bracelets-462030.html

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 06, 2011, 11:05:19 μμ »

Για ρίξε μια ματιά το δικό μου με mesh ...

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 06, 2011, 11:07:07 μμ »
Αυτός είσαι!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 07, 2011, 06:54:12 μμ »
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!
Πολύ ωραίο το omega και ακόμα καλύτερο νομίζω το http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/planet-ocean/22015000 αλλά πρέπει να ξεφεύγει σε τιμή,έτσι δεν είναι?
Εχει κανένας φωτογραφία του legend diver με το μπρασελέ να δω πως δείχνει?
Η γνώμη σας για τα oris ποιά είναι?σαν μηχανισμοί τι λένε?
Αυτο πηγα να σου προτεινω στην αρχη και λογω τιμης το απερριψα γιατι εχει αρχικη περιπου 3200 ευρω οποτε σου προτεινω το αλλο omega που ειναι στα[οικονομικα] μετρα σου,το ειχα και γω παλια[οταν το λανσαρε ο Pierce Brosnan στην ταινια του james bond]αλλα σε quartz,φανταστικο ρολοι και πολυ ομορφο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 07, 2011, 08:16:43 μμ »
Ευχαριστώ πολύ

με γυρω στα 1100 ευρω παιρνεις το Legend Diver, με κανα 40αρι το πολυ, βρισκεις πολυ ωραιο mesh, ενω του φορας και nato κλπ. και φοριεται οπως θελεις. και σαν dress και με vintage χαρακτηρα

με αλλα 390 ευρω παιρνεις και το steinhart ocean-1 gmt http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=2&Sel_ID=9#2 και το ξεσκιζεις και δεν βγαζει κιχ. του βαζεις και με ενα 30αρι ενα leather hirsch και φοριεται χειμωνα καλοκαιρι, η' nato bond.

με 1500 ευρω περιπου εχεις δυο πολυ καλα ρολογια, αξιοπιστα, δοκιμασμενα και διαχρονικα για καθε πιθανη χρηση.

και επειδη οπως λενε οι αμερικανοι: always put your money where your mouth is, τα εχω και τα δυο με τους ανωτερω συνδυασμους και δηλωνω κατι παραπανω απο ικανοποιημενος!
Γαυρος οπαδος....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 07, 2011, 09:46:31 μμ »
Πολύ ωραία όλα τα ρολόγια που έχουν προταθεί και σας ευχαριστώ πολύ.Αλλά για να πω τη αλήθεια με ψήνει κάποιο omega.Ξέρει κανείς καταστήματα εντός Αττικής, όπου μπορώ να βρώ τα omega σε καλή τιμή?
Έστω και με pm αν δεν γίνεται δημοσίως.
Ευχαριστώ και πάλι

ΥΓ: Ωραίο και το steinhart ,αλλά δε θα το επιχειρήσω ξανά... http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6194.0.html

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 08, 2011, 05:29:24 μμ »
Πολύ ωραία όλα τα ρολόγια που έχουν προταθεί και σας ευχαριστώ πολύ.Αλλά για να πω τη αλήθεια με ψήνει κάποιο omega.Ξέρει κανείς καταστήματα εντός Αττικής, όπου μπορώ να βρώ τα omega σε καλή τιμή?
Έστω και με pm αν δεν γίνεται δημοσίως.
Ευχαριστώ και πάλι

ΥΓ: Ωραίο και το steinhart ,αλλά δε θα το επιχειρήσω ξανά... http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6194.0.html
εισαι γεματος με μηνυματα σβησε καποια γιατι δεν μπορεις να παρεις π.μ

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 12, 2011, 08:40:25 πμ »
Καλημέρα σε όλο το φορουμ.Επανέρχομαι πάλι στο θέμα:Επειδή έχω ψηθεί για το planet ocean και σκέφτομαι ν'ανέβω λίγο στα χρήματα,τι θα προτείνατε σαν εναλλακτική λύση αυτού του omega?π.χ. breitling superocean 44 ? ή κάποιο άλλο?
Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 12, 2011, 11:12:10 πμ »
Για καινουριο και όχι ελαφρώς μεταχειρισμένο πολύ δύσκολο κάτι καλύτερο στα 2200-2300 ευρώ με μετρητά. Και εγώ στο ΠΟ κατέληξα και δεν το έχω μετανοιωσει καθόλου.

By nikos1978 at 2011-06-12

Βέβαια τώρα που υπάρχει και το Breiting superocean heritage στα 42μμ έχεις μια σοβαρη εναλλακτική.

By nikos1978 at 2011-06-12
΄
Για άλλες  εναλλακτικές, όπως Panerai, ΙWC Aquatimer ή και Rolex απαιτούνται περισσότερα χρήματα.
Πάντως τα 2 παραπάνω καλύπτουν άνετα και τα 5 κριτήρια σου και είναι και από αναγνωρίσιμες μάρκες (αν σε νοιάζει η μεταπώληση)

Μηχανικά το Ω υπερέχει λίγο λόγω coaxial. Όμως το μοντέλο σύντομα αλλάζει (δεν ξέρω κατά πόσο σε πειράζει αυτό) Το Β στα 42 μμ είναι ολοκαίνουργιο.

Νομίζω καλύτερα να κρίνει ο καρπός σου.
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 13, 2011, 02:28:41 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές σας