Αποστολέας Θέμα: που μπορω να πουλησω ενα ολοκαινουργιο OMEGA Railmaster?  (Αναγνώστηκε 2585 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vangelisdedousis

• Just Registered
    • Προφίλ
καλημερα παιδια

ειμαι νεος και θα ηθελα να μου πειτε  που (σε ποιο site  στο ιντερντετ, η σε ποιο καταστημα  η τελοσπαντων με οποιοδηποτε τροπο μπορω να πουλησω -χωρις να αναγκαστω να το δωσω σε εξευτελιστικη τιμη τυπου ενεχυροδανειστηρια κτλ- ενα ολοκαινουργιο Omega που μου εκαναν δωρο.
πηγα να το ανταλλαξω σε ενα καταστημα στο κολωνακι με ενα ΙWC  αλλα δεν με συνεφερε.
 ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: που μπορω να πουλησω ενα ολοκαινουργιο OMEGA Railmaster?
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 14, 2011, 11:12:23 μμ »
καλημερα παιδια

ειμαι νεος και θα ηθελα να μου πειτε  που (σε ποιο site  στο ιντερντετ, η σε ποιο καταστημα  η τελοσπαντων με οποιοδηποτε τροπο μπορω να πουλησω -χωρις να αναγκαστω να το δωσω σε εξευτελιστικη τιμη τυπου ενεχυροδανειστηρια κτλ- ενα ολοκαινουργιο Omega που μου εκαναν δωρο.
πηγα να το ανταλλαξω σε ενα καταστημα στο κολωνακι με ενα ΙWC  αλλα δεν με συνεφερε.
 ευχαριστω πολυ

Kαλωσορισες!

Εδω και συγκεκριμενα στην ενοτητα 'Aγοραπωλησιες', αφου πρωτα εχεις συμπληρωσει 30 δημοσιευσεις (βλ. σχετικους ορους συμμετοχης: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2623.0.html ) ή σε αλλα φορα για το ρολο'ι', αλλιως μεσω EBAY.

Καλη αρχη και καλη συνεχεια!...

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος vangelisdedousis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 15, 2011, 07:13:10 μμ »
ευχαριστω πολυ..

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 15, 2011, 07:36:38 μμ »
Φιλε Βαγγελη,καλησπερα και καλωσηρθες και απο μενα.Θελω απλα να σου πω πως δεν ειναι αναγκαιο να ξεθαβεις θεματα και να δημοσιευεις για να συμπληρωσεις τα 30 ποστ.Ξερω πως σκοπος σου ειναι η πωληση φιλε αλλα δεν χρειαζεται να ποσταρεις σε ασχετα θεματα.Μπες σε πιο προσφατες συζητησεις των μελων,ανταλλαξε αποψεις,μαθε πληροφοριες και τα ποστ θα συμπληρωθουν για να περασεις την αγγελια σου ;)
Φιλικα
Ser

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 15, 2011, 07:57:30 μμ »
Τα ποστ που είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου θα διαγράφονται, έχω ήδη διαγράψει πάνω από δέκα. Οι 30 δημοσιεύσεις δεν είναι απλά τυπικό θέμα, απαιτούν συμμετοχή στο φόρουμ, άρα είναι και ουσιαστικές ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2011, 08:05:50 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 15, 2011, 09:01:59 μμ »
Οι 30 δημοσιεύσεις δεν είναι απλά τυπικό θέμα, απαιτούν συμμετοχή στο φόρουμ, άρα είναι και ουσιαστικές ;)

Και αυτο προ'υ'ποθετει ενα ευλογο χρονικο διαστημα, κατι που κρινεται απαραιτητο τοσο για τη γνωριμια του νεου μελους, οσο και για την προσαρμογη και κατ' επεκταση ουσιαστικη ενταξη του στη διαδικτυακη μας κοινοτητα!

Με εκτιμηση,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 16, 2011, 07:57:07 πμ »
καλημερα παιδια

ευχαριστω πολυ
Δοκίμασε τη χρυσή ευκαιρία