Τι έκανε, λέει, η σέικο;
Για πέστα λίγο πιο αναλυτικά, Δημήτρη.
Επειδή είμαι από κινητό ας μεταφέρει κάποιος την συζήτηση αυτή στο θέμα σεικο! Λοιπόν Ζήτησα ενα bezel για skx007 εκτός οτι έκαναν 4 μήνες να μου το φέρουν τους πήρα εγω τηλέφωνο να δω αν το έφεραν φυσικά μου είπαν ότι με έπαιρναν αλλα δεν με έβρισκαν... Τεσπα πάω ένα πρωί να μου το περάσουν και τους λέω να περιμένω; Μου λέει ο μάστορας περιμένε 2 λεπτά είναι περιμένω και δεν μπορούσε να το βάλει και μου λέει φύγε και θα σε παρω... Τους παίρνω πάλι εγω κατά τις 2 μου λέει έτοιμο πάω το βλέπω δε μου άρεσε και μου λέει είναι καινούργιο θα ειναι οκ σε λιγο αν οχι έλα πάλι... Θα πάω να τους πω ότι δεν ειναι οκ! Καταρχήν δεν είναι κουμπωμενο καλα σηκώνεται αρκετά ψηλά όταν το γυρίζεις κάνει πιο πολύ βήμα πίσω που έκανε ελάχιστο... Η μπίλια στο 12 ειναι έξω από το bezel αντί να ειναι εσωτερικά και γενικώς είναι τραγικό... Το είχα ξεπέρασει λιγο να μην τους πω τίποτα αλλα προχτές στην κλήρωση το είδε ο Δημήτρης ο κάπτεν και μου είπε ότι δε του άρεσε και τα πήρα πάλι... Πολύ κακή δουλειά δυστυχώς...
Στάλθηκε από το Sony Neo V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...