0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aλλη τεχνολογία, άλλος προσανατολισμός και άλλο target group. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και δεν εννοώ ότι κάποιο είναι καλύτερο ή χειρότερο.
Καλησπέρα σε όλους,παρέλαβα χτες ένα Seiko Premier Automatic, αγορασμένο από το Amazon.com, στην τιμή των 380 ευρώ (εδώ το ρολόι κάνει 1200, τεράστια διαφορά). Το ρολόι μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ, έχω διαβάσει τα καλύτερα για την 6R20 μηχανή του, αλλά έχω μια δυο απορίες, ως καινούριος στο χώρο των αυτόματων.Όταν το κουνάω ακούγεται ένας μικρός "ακανόνιστος" κάπως θόρυβος από το εσωτερικό του, σαν να "παίζει" κάποιο μικρό εξαρτηματάκι. Αυτό είναι φυσιολογικό; Είναι ο ρότορας; Ρωτάω γιατί σε ένα Seiko Kinetic που έχω εδώ και 2 χρόνια, ακούγεται μεν θόρυβος όταν το κουνάω αλλά είναι πιο "συγκεκριμένος" και προβλέψιμος.Ευχαριστώ πολύ,Δημήτρης
Λογικα ο ροτορας ειναι που σιγουρα ακουγεται, αν ακουγεται και τιποτα αλλο μαλλον εχεις θεμα
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πώς θα μπορούσα να το εξακριβώσω μόνος μου αυτό; Μάλλον δεν μπορώ ε;
Δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα. 99,9% ο ροτορας ειναι.Αν θες να σου φυγει το κολλημα, παρε ενα αλλο αυτοματο απο κανα γνωστο σου και συγκρινε "θορυβους"
Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Κάτι άλλο για την ακρίβεια τώρα. Το ρολόι, συγκρινόμενο με ένα online ρολόι ψηφιακό, χάνει 5-6 περίπου secs ανά μέρα (- δηλαδή). Το κούρδισα για πρώτη φορά προχτές και η ακρίβεια αυτή δεν ξέρω κατά πόσον είναι ικανοποιητική. Πώς ελέγχουμε την ακρίβεια ενός αυτόματου; Και πώς τη "βελτιώνουμε";Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι "αρχάριου".