Ναι αυτό είναι και πίστεψέ με αξίζει τα λεφτά του! Το αγόρασα πρόσφατα από τον Νίκο (warover) και έχω πάθει την πλάκα μου με την όλη κατασκευή και φυσικά με την φοβερή ακρίβεια της 6R15!!! Το προτείνω χωρίς καμιά επιφύλαξη! Πολύ καλός συντελεστής ποιότητας/τιμής!
Καλησπέρα , ξαναμπαίνω μετα απο καιρό(??)
Λοιπόν έχω και τα δύο και έχω να παρατηρήσω τα εξής :
Τα ρολόγια είναι όντως σε άλλη κλάση , ΑΛΛΑ :
Το Samurai είναι ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ρολόι . Όμορφο , αξιόπιστο , αισθητικά άψογο .
Το SUMO είναι άλλη Ιστορία . ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ όμορφη κάσα , Δείκτες , Καντράν κτλ. ΟΜΩΣ , έχει το χειρότερο μπρασελέ που έχω δει σε seiko (όχι του κιλού ) . Καμία σχέση με τα μπρασελέ των Samurai , Μonster , κτλ .
Λες και πέσαν πάνω του οι κοστολόγοι της seiko ώστε να "ρεφάρουν " απο την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κάσα ...
Και Δυστυχώς ΔΕΝ ταιριάζει μπρασελέ απο Samurai , Μonster , γιατί θα ήμουν πρόθυμος να πάρω ένα Monster μόνο και μόνο για το μπρασελέ του ...
Ένα άλλο θέμα που μου τη δίνει είναι σχετικό με τη 6R15 .
Υποτίθεται ότι είναι η απάντηση στην 2824 , Αλλά ΔΕΝ ...
Με ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός πως όταν πας να βιδώσεις την κορώνα και την γυρίζεις το ρολόι ΚΟΥΡΔΪΖΕΙ ...
Τι να την κάνω την ακρίβεια και την αξιοπιστία όταν μου τη σπάει στα απλά ...
Θεωρώ εν κατακλείδι πως :
Α) ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κάσα
Β) φτηνοκοινότυπο Μπρασελέ
Γ) Ακριβή 6R15 ,σε σχέση με 2824 .
Όσον αφορά το Γ) , για να προλάβω τους φανατικούς , θα υπενθυμίσω την άποψη μου πως η 6R20 είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα απο 2824 ,2892 κτλ και είναι σε αίσθηση τουλάχιστον (γιατι σε ακρίβεια είναι ανώτερη) στα επίπεδα της 3135 (αυτη δε φοράει το submariner ή κάνω λάθος ?) .