Αποστολέας Θέμα: SKX007 από Internet Shop  (Αναγνώστηκε 17561 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
SKX007 από Internet Shop
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 12:21:41 μμ »
Προσπαθώ να "δρομολογήσω" μια αγορά, ελπίζω σύντομα και όχι πολύ μελλοντικά, ενός SEIKO SKX007.

Πρώτον, έχω κολλήσει στο εάν αξίζει η Ιαπωνική έκδοση από την κανονική (διαφορά SKX007J από SKX007K) παρόλο που έχω διαβάσει τα περισσότερα παρόμοια θέματα στο φόρουμ. :-)

http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=2479
http://www.creationwatches.com/products/seiko-diver-s-60/seiko-automatic-divers-skx007k2-skx007k-skx007-men-s-watch-1167.html

Δεύτερον από πιο κατάστημα μέσω ίντερνετ είτε από αυτά που αναφέρθηκαν είτε από κάποιο άλλο να το πάρω. Θα είναι αυθεντικό το ρολόι ή καμιά μαϊμουδίτσα  ??? ? Τι λέτε εσείς με την πείρα σας?

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: SKX007 από Internet Shop
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 05:39:15 μμ »
creationwatches
21jewles
το δευτερο δοκιμασμενο απο μενα, το πρωτο το εχουν δοκιμασει αρκετοι

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 07:03:13 μμ »
Για το creationwatches μπορω να πω πολυ καλα λογια (εννοειται χωρις κανενα προσωπικο οφελος!).Εχω ηδη αγορασει ενα καταδυτικο citizen για εναν πολυ καλο μου φιλο και αυτην την στιγμη περιμενω το 2ο ρολοι απο στιγμη σε στιγμη!Το tracking μου το βγαζει στο Παρισι! ;)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 10:17:43 μμ »

Αυτό είναι το δικό μου. Είναι το skx007j το Ιαπωνικό. Δεν νομίζω ότι έχει καμιά διαφορά από το φτηνότερο που συναρμολογείται στην Κορέα. Ίδια μηχανή, ίδιο ρολόι. Σε μερικά φόρα κάποιοι ισχυρίζονταν ότι ίσως βγαίνει λίγο πιο ρυθμισμένο στην ακρίβεια από τους Ιάπωνες, αλλά μπορεί και να μην αληθεύει. Το δικό μου, μετά από 2 περίπου χρόνια είναι στο +4''.
Πάρε όποιο θέλεις. Είναι ένα φτηνό και αξιόπιστο καταδυτικό.

Εγώ το είχα πάρει πριν από μερικά χρόνια από το creationwatches. Όλα καλά, το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Μόνο πρόσεξε να ζητήσεις απλό ταχυδρομείο, ΟΧΙ FEDEX. H FEDEX τα περνάει τελωνείο ενώ τα ΕΛΤΑ μας όχι. ;D

Καλή αγορά.
Κ.
This post contains 100% recycled electrons

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 11:55:29 πμ »
Και το δίλημα ειναι το εξής τώρα,

21jewels:            Δίνει το ρολόι με 1 χρόνο εγγύηση και χωρίς κουτί (θα είναι καλά συσκευασμένο αναφορικά με χτυπήματα???) αλλά έχει το μοντέλο με μπρασελέ
creationwatches: Δίνει το ρολόι με 2 χρόνο εγγύηση και κουτί αλλά δεν έχει το μοντέλο με μπρασελέ (θεωρητικά παίρνεις ένα εκ των υστέρων~~~!!! Εεεε :-) ????)

Επίσης δεν μπορώ να βρω έναν καλό λόγο αυτήν την στιγμή αλλά προς το παρόν κλείνω λίγο προς το "Ιαπωνικό" μοντέλο με την έξτρα σειρά γραμμάτων στο καντράν παρά την άλλη έκδοση. Ωραία η φωτο με το ρολόι kosdome6 αλλά και οι συμβουλές σας. Αναμένονται αποφάσεις.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 12:28:07 μμ »
αν πεις να αγορασεις το μπρασιλε χωρια θες 50 σιγουρα. οποτε δες και δραχμικα τι σε συμφερει
και μια φωτο απο το δικο μου  ;)

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 12:58:32 μμ »
Ιδου και το νεοαφιχθες seiko 5 SNZF17J1 απο Σιγκαπουρη.Το creationwatches για μια ακομη φορα αψογο.Να σημειωσω επισης οτι και τα δυο ρολογια που εχω αγορασει, τα εχω παραλαβει με fedex χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση!

Uploaded with ImageShack.us

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 01:01:23 μμ »
Τωρα που ξαναειδα την φωτο,συνηδειτοποιησα οτι η ημερα αλλαξε! ;D

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 02:24:30 μμ »
Με τρελαίνεις SYZo με την φώτο σου. Πολύ ωραίος συνδυασμός με το συγκεκριμένο λουράκι.

@ironman: Ώστε αυτό είναι το κουτάκι (cardboard) που λένε στο site τους? Κακώς νόμιζα ότι θα ήταν το πλαστικό κουτάκι που γράφει Seiko από έξω (Μα καλά τι σκεφτόμουνα ε?????)

Και γιατί το Γιαπωνέζικο (J) μοντέλο να είναι ακριβότερο από το (Κ) που θεωρητικά είναι το ίδιο??? Έχει και μια δραχμική διαφορά που σε βάζει σε σκέψη.

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 02:38:04 μμ »
Αυτο εδω ειναι το κουτακι φιλε jackal!

Uploaded with ImageShack.us

Ειναι οντως cardbox,δλδ χαρτοκουτο.Απλα ειναι αρκετα καλοφτιαγμενο και ομορφο με το λογοτυπο της seiko αναγλυφο επανω του,το οποιο φαινεται και στην φωτο

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 02:39:45 μμ »
Sorry,εννοουσα cardboard box!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 02:58:08 μμ »
 το j με το k δεν εχουν καμια διαφορα πλην αυτη του καντραν  ;)

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 10:30:21 μμ »
Φίλε The_Jackal
καλή αγορά ότι και να πάρεις.
Επιβεβαιώνω και εγώ τα γραφόμενα του ironman περί της αγοράς από το creationwatches και για την αποστολή με την ΦΕΝΤΕΞ χωρίς τελωνείο.
Παρεπιπτόντως το δικό μου seiko 5 SNZF17J1 είναι σταθερά στο +15/ημέρα.

Παναγιώτης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 24, 2011, 03:43:30 μμ »
Παίδες, τελικά το πήρα. SEIKO SKX007J με μπρασελέ. Τελικά από creationwatches. Στην αρχή όταν έβλεπα αποτελέσματα για SKX007 Ιαπωνική έκδοση μου έβγαζε ότι όλα τα μοντέλα με μπρασελέ είχαν εξαντληθεί. Ε, μην τα πολυλογώ μετά από ένα e-mail και 1-2 μέρες υπομονή βλέπω στο σιτε τους τσουπ, η έκδοση με το μπρασελέ πάλι ξανά σε στοκ και όχι μόνο το πλαστικό/καοτσούκ λουράκι όπως πρώτα.

Τώρα περιμένοντας και αναμένοντας. Έφυγε προχτές από Σιγκαπούρη, πήγε Κίνα και τώρα είναι Καζακστάν. Πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Άντε να δούμε από πόσα άλλα μέρη θα περάσει :-) :-)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 24, 2011, 05:14:16 μμ »
Μπράβο. Με το καλό να σου έρθει. Σωστή αγορά.
Τελικά με 181€ το πήρες?

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 24, 2011, 05:47:28 μμ »
Μπράβο. Με το καλό να σου έρθει. Σωστή αγορά.
Τελικά με 181€ το πήρες?

Κ.

Ναι, φίλε μου. Τόσο βγήκε, από 244 USD. Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο έκλεινα προς το "Ιαπωνικό" και καλά μοντέλο εάν και τελικά ίσως είναι χαζομαρίτσα ή δραχμικά απλά κάποια έξτρα ευρώ παραπάνω. Όσο και να διάβασα και σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα ξένα υπήρχαν διφορούμενες απόψεις στο εάν κερδίζεις ή όχι κάτι εκτός από την επιγραφή 21 Jewels στο καντράν  :) ;D ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 26, 2011, 02:55:34 μμ »
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Το ρολογάκι έφυγε από Σιγκαπούρη... Πήγε Κίνα... Έκανε στάση στο Καζακστάν... Πέρασε το βράδυ στο Παρίσι και πλέον είναι καθοδόν για Ελλάδα :-) :-) :D :D

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 07:03:10 μμ »
Παίδες να ρωτήσω...εγώ που θέλω να κάνω μια άμεση αγορά ενός 007 απο το internet, απο οτι ειδα απο τα λεγόμενα σας το Link Που παραθέτω είναι οκ??? πατάω το μαγικό κουμπάκι για αγορά?
http://www.creationwatches.com/products/seiko-diver-s-60/seiko-automatic-divers-skx007k2-skx007k-skx007-men-s-watch-1167.html                        και παίδες - επιστήμονες πόσο πάνε τα μεταφορικά? δλδ αυτο έχει 133 ευρώ, πόσο θα είναι η τελική??? Σας ευχαριστώ  :2thumbs:

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 07:13:04 μμ »
To link που έδωσες bost δείχνει σωστό εάν αυτό είναι που διάλεξες και θέλεις  ;) .

Εγώ επέλεξα το SKX007J και να μου αποσταλεί κιόλας και με FedEx και μου ήρθε μέσα σε 5 ημέρες (κανένα πρόβλημα με τελωνεία). Όλα μια χαρά και τώρα που παρέλαβα και 2 λουράκια το φοράω καθημερινά. Θα ποστάρω φωτογραφίες σύντομα.

Καλές αγορές φίλε.

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 07:19:56 μμ »
To link που έδωσες bost δείχνει σωστό εάν αυτό είναι που διάλεξες και θέλεις  ;) .

Εγώ επέλεξα το SKX007J και να μου αποσταλεί κιόλας και με FedEx και μου ήρθε μέσα σε 5 ημέρες (κανένα πρόβλημα με τελωνεία). Όλα μια χαρά και τώρα που παρέλαβα και 2 λουράκια το φοράω καθημερινά. Θα ποστάρω φωτογραφίες σύντομα.

Καλές αγορές φίλε.

ooo thanks φίλε για την γρήγορη απάντηση και με υγεία και χαρά τα νέα καλούδια  ;D αυτο που θα πάρω σαν το δικό σου είναι έτσι με τη μόνη διαφορά οτι δεν ειναι το japan , σωστά? διαφορές δεν έχει λογικά, άντε να έχει καλύτερο calibration.... για πες μου αν κανω καμια αλλη κινηση...δηλαδη αν στελνω καποιο μαιλ αν ζητάω κάτι? αν έχει επιλογή για Fedex Που λες....Σευχαριστώ φίλος  ;D (περιμένουμε  photos  :partyman: )