Αποστολέας Θέμα: SKX007 από Internet Shop  (Αναγνώστηκε 17563 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
Απ: SKX007 από Internet Shop
« Απάντηση #40 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:15:45 μμ »
Κανένα πρόβλημα,μην ανησυχείς.Άσε που σε βλέπω να την γλυτώνεις και με κανά 3€ τελωνείο στην χειρότερη.
Ενώ με courier(ειδικά Fedex)...
Όλα θα πάνε καλά!!

Υ.Γ. Για το Rolex που λές,σας ετοιμάζω έκπληξη....!!!

::) Περιμένω με αγωνία... ;D

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 07:44:22 μμ »
Αντε να δουμε....το μονο άγχος μου ειναι οτι έρχεται με απλή μέθοδο.. μου εστειλαν και mail αν θελω να κανω upgrate σε ups/fedex και ειπα οχι..τωρα ο θεος μαζι μας..και οταν ερθει το ρολοι σου υποσχομαι οτι καθε μερα θα τεσταριστει σε παρα μα παρα πολυ νερο και τρανταγμα να δω τι 5679763873 ISO εχει χαχαχαχαχαχα....και φυσικα τις καθιερομενες φωτογραφίες με παραλλαγες που θα γίνουν  ;D

Μην ανησυχείς καθόλου φίλε bost. Έχω πάρει πολλές φορές από Creation, σχεδόν πάντα με registered. Ποτέ δεν μου ήρθε τελωνείο. Να υπολογίζεις ότι θέλει περίπου 20-25 μέρες. Υπομονή...

Έκανες εξαιρετική επιλογή. Τελικά πήρες το k. ή το γιαπωνέζικο;

φιλικά
Κ.

Υ.Γ. Έχουμε την ίδια κρυφή αγάπη.... τον Zenith El Primero... :D
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 08:03:42 μμ »
Μην ανησυχείς καθόλου φίλε bost. Έχω πάρει πολλές φορές από Creation, σχεδόν πάντα με registered. Ποτέ δεν μου ήρθε τελωνείο. Να υπολογίζεις ότι θέλει περίπου 20-25 μέρες. Υπομονή...

Έκανες εξαιρετική επιλογή. Τελικά πήρες το k. ή το γιαπωνέζικο;

φιλικά
Κ.

Υ.Γ. Έχουμε την ίδια κρυφή αγάπη.... τον Zenith El Primero... :D

Φίλε μου το zero g el primero το αφήνουμε γιατί είναι μεγάλος πόθος χαχαχαχα......
εεε πήρα το γιαπωνέζικο.. έκανε αν θυμάμαι καλά 40 ευρώ παραπάνω ...δεν ξέρω αν έκανα καλά...απλά πιστεύω οτι είναι κάτι πιοοοοοοοο ιδιαίτερο ...οπότε λέω αφού μου αρέσει τόσο πολύ το skx ας πάρω το "καλό" χαχαχα  8)  :rock:

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοέμβριος 01, 2011, 05:54:10 μμ »
Λοιπόν...έχουμε και λέμε...Σήμερα παρέλαβα με χαρά το skx007j2....(όταν προλάβω θα γράψω και ένα review με όλα τα σχετικά) Αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς που έχετε το ρολόι.. είναι και σε εσάς τόσο δύσκολο να βιδωθεί η κορώνα? Όταν ρύθμισα την ώρα σαν να έχει ενα ελατήριο μέσα της και όταν μπεί τελικά στο σπείρωμα παίρνει βόλτες πολύ αργά...τραχιά για την ακρίβεια..ίσως επειδή είναι brand new?  ??? τι να πω...κατά τα άλλα είναι απίθανο πραγματικά και ο jubilee πούπουλο... αααααααα και κάτι τελευταίο...το αγόρασα από creationwatches και ρε παιδιά είχε αυτό το κουτάκι με το καρτελάκι της seiko ΑΛΛΑ δεν είχε μεσα την κάρτα εγγύησης και δεν εχει καμία ημερομηνία αγοράς επάνω... τι κάνω τώρα? την πάτησα? χρόνος παράδοσης άριστος με ελτα σε 15 μερουλες...τα φώτα σας....Σας ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρος  ;D  8)  ::)

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Νοέμβριος 01, 2011, 06:30:20 μμ »
Οχι φιλε μου,δεν την πατησες.Η εγγυηση του ισχυει αλλα ΜΟΝΟ για τον ιδιο!Την ιδια απορια ειχα κι εγω και με τα δυο ρολογια που εχω παρει απο αυτον και του εστειλα email.Μου απαντησε ευλογα οτι το αναφερει στην σχετικη σελιδα του για τους ορους της εγγυησης(που οντως το αναφερει!).Αν τυχει το οτιδηποτε (χτυπαω ξυλο!) του το στελνω με δικα μου εξοδα και αναλαμβανει την επισκευη δωρεαν.Οσον αφορα την ημερομηνια,μου ειπε οτι κραταει πληρη στοιχεια πελατων και δεν υπαρχει κανεναν προβλημα!Με συμβουλευσε να κρατησω για αποδεικτικο την αποδειξη αγορας μεσω paypal.Ελπιζω να βοηθησα...

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοέμβριος 01, 2011, 06:43:11 μμ »
Οχι φιλε μου,δεν την πατησες.Η εγγυηση του ισχυει αλλα ΜΟΝΟ για τον ιδιο!Την ιδια απορια ειχα κι εγω και με τα δυο ρολογια που εχω παρει απο αυτον και του εστειλα email.Μου απαντησε ευλογα οτι το αναφερει στην σχετικη σελιδα του για τους ορους της εγγυησης(που οντως το αναφερει!).Αν τυχει το οτιδηποτε (χτυπαω ξυλο!) του το στελνω με δικα μου εξοδα και αναλαμβανει την επισκευη δωρεαν.Οσον αφορα την ημερομηνια,μου ειπε οτι κραταει πληρη στοιχεια πελατων και δεν υπαρχει κανεναν προβλημα!Με συμβουλευσε να κρατησω για αποδεικτικο την αποδειξη αγορας μεσω paypal.Ελπιζω να βοηθησα...

Βοήθησες όοοοοοοοοοοοοοοσο δεν πάει  ;D ....σ'ευχαριστώ πολυ φίλε μου να σαι καλά.... και για την κορώνα που έκανα ένα ψάξιμο είδα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα...αλλά οκ...περιμένω από το φόρουμ μας απάντηση είναι το πιο αξιόπιστο  ;D  [-o<

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοέμβριος 01, 2011, 10:41:35 μμ »
Λοιπόν...έχουμε και λέμε...Σήμερα παρέλαβα με χαρά το skx007j2....(όταν προλάβω θα γράψω και ένα review με όλα τα σχετικά) Αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς που έχετε το ρολόι.. είναι και σε εσάς τόσο δύσκολο να βιδωθεί η κορώνα? Όταν ρύθμισα την ώρα σαν να έχει ενα ελατήριο μέσα της και όταν μπεί τελικά στο σπείρωμα παίρνει βόλτες πολύ αργά...τραχιά για την ακρίβεια..ίσως επειδή είναι brand new?  ??? τι να πω...κατά τα άλλα είναι απίθανο πραγματικά και ο jubilee πούπουλο... αααααααα και κάτι τελευταίο...το αγόρασα από creationwatches και ρε παιδιά είχε αυτό το κουτάκι με το καρτελάκι της seiko ΑΛΛΑ δεν είχε μεσα την κάρτα εγγύησης και δεν εχει καμία ημερομηνία αγοράς επάνω... τι κάνω τώρα? την πάτησα? χρόνος παράδοσης άριστος με ελτα σε 15 μερουλες...τα φώτα σας....Σας ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρος  ;D  8)  ::)

Αναφορικά με την κορώνα, ναι είναι λίγο έως αρκετά δύσκολο να βιδωθεί μερικές φορές. Μάλιστα την πρώτη φορά και εγώ φοβόμουνα μήπως το χαλάσω ή μήπως κάνω κάτι λάθος.

Φίλε Bost, και σε εμένα δεν είχανε βάλει καρτελάκι εγγύησης με ημερομηνία αλλά μου βάλανε μια σφραγίδα συν ημερομηνία αγοράς στην τελευταία σελίδα του βιβλίου οδηγιών. Για τσεκαρε το και εσύ λιγάκι...

Παρεμπιπτόντως, το jubilee μπρασελέ που έχει πως σου φαίνεται??? Είναι όντως πολύ ελαφρύ αλλά λίγο ψεύτικο το βρίσκω.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοέμβριος 01, 2011, 10:43:19 μμ »
Φίλε bost μεγεια το καινούριο "παιχνίδι" & καλοφόρετο.
Δεν είναι πανέμορφο ρολόι; Νομίζω ότι για τα λεφτά του είναι το πιο γ@μ@το divers.  :supz:
Μην ανησυχείς για την κορώνα. Στα περισσότερα με βιδωτή υπάρχει αυτό το ελατήριο (σωστά το υπέθεσες) που την σπρώχνει προς τα έξω. Και ναι, συμφωνώ ότι στο 007 είναι λίγο πιο σκληρό. Κανένα πρόβλημα, με τον καιρό το συνηθίζεις.

Περιμένουμε τις σχετικές φωτό.

Κώστας
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοέμβριος 01, 2011, 11:45:43 μμ »
Νομίζω ότι για τα λεφτά του είναι το πιο γ@μ@το divers.  :supz:

+1

Kαλορίζικο!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 12:55:15 πμ »
Αναφορικά με την κορώνα, ναι είναι λίγο έως αρκετά δύσκολο να βιδωθεί μερικές φορές. Μάλιστα την πρώτη φορά και εγώ φοβόμουνα μήπως το χαλάσω ή μήπως κάνω κάτι λάθος.

Φίλε Bost, και σε εμένα δεν είχανε βάλει καρτελάκι εγγύησης με ημερομηνία αλλά μου βάλανε μια σφραγίδα συν ημερομηνία αγοράς στην τελευταία σελίδα του βιβλίου οδηγιών. Για τσεκαρε το και εσύ λιγάκι...

Παρεμπιπτόντως, το jubilee μπρασελέ που έχει πως σου φαίνεται??? Είναι όντως πολύ ελαφρύ αλλά λίγο ψεύτικο το βρίσκω.

Φίλε Jackal η κορώνα είναι μυστήρια χαχαχα αντιστέκεται χαχααα....Και όσο αναφορά την εγγύηση, ούτε καρτελάκι, ούτε σφραγίδα, ούτε ημερομηνία... πίκρα...τεσπά...είμαι χαρούμενος που το έχω  ;D

Το jubilee που έχει όντος δεν αποπνέει την σταθερότητα του president ή του oyster bracelet, αλλά γιαυτό έχει σχεδιαστεί... να έχει πολλούς συνδέσμους και περισσότερα κομμάτια για μεγαλύτερη άνεση, βάρος και ευελιξία   ;D...πραγματικά είναι το πιο βολικό...ακόμα και Rolex να έπαιρνα ..κανένα date just ή sub... jubilee again  :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 12:58:20 πμ »
Φίλε bost μεγεια το καινούριο "παιχνίδι" & καλοφόρετο.
Δεν είναι πανέμορφο ρολόι; Νομίζω ότι για τα λεφτά του είναι το πιο γ@μ@το divers.  :supz:
Μην ανησυχείς για την κορώνα. Στα περισσότερα με βιδωτή υπάρχει αυτό το ελατήριο (σωστά το υπέθεσες) που την σπρώχνει προς τα έξω. Και ναι, συμφωνώ ότι στο 007 είναι λίγο πιο σκληρό. Κανένα πρόβλημα, με τον καιρό το συνηθίζεις.

Περιμένουμε τις σχετικές φωτό.

Κώστας

kosdome6 σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια  ;D είναι είναι μαμάτο...αύριο θα πάρει το βάφτισμα του πυρός στο χλώριο (με nato οχι με τον jubilee  ;D ).....οι σχετικές φώτος έεεερχονται  8)

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 12:58:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 08:08:41 πμ »
Καλορίζικο Αλέξανδρε!!!Άργησα να σου πώ τα συγχαρίκια λίγο,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 08:58:04 πμ »
Καλορίζικο Αλέξανδρε!!!Άργησα να σου πώ τα συγχαρίκια λίγο,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!! ;D ;D

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Χάρη  ;D Δεν ξέρω τι θα κάνεις, το σκ έχει καφέ στο λέω... :partyman: την καλημέρα μου

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 09:00:11 πμ »
Off topic...

Any time my friend!!

Αποσυνδεδεμένος georgemvg

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 05:15:55 μμ »
Τι ωραία! Δεν βοήθησα στην αγορά αλλά έχω καιρό να λάβω ρολόι από το ταχυδρομείο και ζήλεψα. Καλοφόρετο!