Αποστολέας Θέμα: SKX007 από Internet Shop  (Αναγνώστηκε 17566 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: SKX007 από Internet Shop
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 08:35:22 μμ »
Εγώ επέλεξα το SKX007J και να μου αποσταλεί κιόλας και με FedEx και μου ήρθε μέσα σε 5 ημέρες (κανένα πρόβλημα με τελωνεία). Όλα μια χαρά και τώρα που παρέλαβα και 2 λουράκια το φοράω καθημερινά. Θα ποστάρω φωτογραφίες σύντομα.

Φίλε Jackal μεγειά. Σου ήρθε το κουκλί.
Θέλουμε φωτογραφίες και μάλιστα με όλα τα λουράκια... ;D

Να σαι καλά και να το χαίρεσαι.

Κώστας
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2011, 09:13:33 μμ από kosdome6 »
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 11:55:36 πμ »
ooo thanks φίλε για την γρήγορη απάντηση και με υγεία και χαρά τα νέα καλούδια  ;D

Ευχαριστώ πολύ bost.

αυτο που θα πάρω σαν το δικό σου είναι έτσι με τη μόνη διαφορά οτι δεν ειναι το japan , σωστά? διαφορές δεν έχει λογικά, άντε να έχει καλύτερο calibration....

Είναι ίδιο, απλά γράφει πάνω στο καντράν με πορτοκαλί γράμματα "21 Jewels" επιπλέον. Τώρα για το εάν έχει καλύτερο καλιμπράρισμα ή όχι δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα μιας και σε όσα φόρουμ και εάν διάβασα υπήρχαν διφορούμενες απόψεις πάνω στο ζήτημα.

για πες μου αν κανω καμια αλλη κινηση...δηλαδη αν στελνω καποιο μαιλ αν ζητάω κάτι? αν έχει επιλογή για Fedex Που λες....Σευχαριστώ φίλος  ;D (περιμένουμε  photos  :partyman: )

Εγώ έστειλα γιατί ήθελα το ΣΚΧ007 με μπρασελε και όλα μου έλεγαν πουλημένα. Οπότε έστειλα ένα ε-μαιλ και ως δια μαγείας  ;D ??? ;) την επόμενη βρήκα και εκδόσεις με μπρασελέ του συγκεκριμένου μοντέλου  ;) Κατά τα άλλα ενώ στην αρχή δεν είχα επιλέξει shipment με FedEx μου στείλανε μαιλ που μου προτείνανε να επιλέξω καλύτερα κουριερ. Και για πιο γρήγορα και με ασφάλεια οπότε τους άκουσα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 12:37:41 μμ »
Σε επικοινωνία που είχα με creation για την αγορά του monster για registered shipping δεν χρεώνουν τίποτα, για fedex είναι 19ευρά έξτρα (το αναγράφει και στο σάιτ). Εγώ θα προτιμήσω το πρώτο μιά και δεν με ενδιαφέρει τόσο ο χρόνος παράδοσης...

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 12:41:12 μμ »
Καλοφόρετο εύχομαι..τα seiko είναι εγγύηση!!!

Αλλά έχω μια απορία...γλίτωσες τελωνείο με fedex?? :o

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 01:06:33 μμ »

Ναι, δεν είχα πρόβλημα με Τελωνείο με την FedEx.

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες???? Όλο μου βγάζει ότι ο φάκελος που πάω να τα ανεβάσω είναι γεμάτος

Παράθεση
"Ο φάκελος αποστολής είναι γεμάτος. Παρακαλώ δοκιμάστε ένα μικρότερο αρχείο και/ή επικοινωνήστε με κάποιον διαχειριστή."

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 01:23:14 μμ »

Πήρα το 007J από Creationwatches με απλό ταχυδρομείο και δεν πέρασε τελωνείο. Δεν νομίζω να περνάει τελωνείο με κανένα τρόπο γιατί είναι λίγο το ποσό.
Η μόνη διαφορά με την Fedex είναι ότι πληρώνεις το επιπλέον ποσό για κούριερ.

Κ.

Αποσυνδεδεμένος watchlover

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 01:27:53 μμ »
Τελικά μέχρι πιο ποσό δεν περνάει τελωνείο ένα αντικείμενο?
Εξαρτάται τι αντικείμενο είναι ή έχει να κάνει με την αξία?
Φίλος παρήγγειλε από Αμερική 120$ και πέρασε τελωνείο. :-\

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 02:28:05 μμ »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 02:30:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 02:57:52 μμ »
Jackal καλοφόρετο. Πολύ super.
νομίζω ότι με το carbon λουράκι είναι άπαιχτο.

Κ.

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 03:11:17 μμ »
Φίλος παρήγγειλε από Αμερική 120$ και πέρασε τελωνείο. :-\
Πέρασε όντως τελωνείο ή ήταν μόνο τα εκτελώνιστρα που είναι πάγιο τέλος 3€ για τα δέματα εξ Αμερικής??

Αποσυνδεδεμένος watchlover

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 03:25:45 μμ »
Jackal φανταστικό. Εύχομαι καλοφόρετο και με υγεία.
Πολύ καλή επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 08:36:07 μμ »
Ευχαριστώ πολύ bost.

Είναι ίδιο, απλά γράφει πάνω στο καντράν με πορτοκαλί γράμματα "21 Jewels" επιπλέον. Τώρα για το εάν έχει καλύτερο καλιμπράρισμα ή όχι δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα μιας και σε όσα φόρουμ και εάν διάβασα υπήρχαν διφορούμενες απόψεις πάνω στο ζήτημα.

Εγώ έστειλα γιατί ήθελα το ΣΚΧ007 με μπρασελε και όλα μου έλεγαν πουλημένα. Οπότε έστειλα ένα ε-μαιλ και ως δια μαγείας  ;D ??? ;) την επόμενη βρήκα και εκδόσεις με μπρασελέ του συγκεκριμένου μοντέλου  ;) Κατά τα άλλα ενώ στην αρχή δεν είχα επιλέξει shipment με FedEx μου στείλανε μαιλ που μου προτείνανε να επιλέξω καλύτερα κουριερ. Και για πιο γρήγορα και με ασφάλεια οπότε τους άκουσα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Φίλε μου σε υπέρ ευχαριστώ για την βοήθεια σου....όταν αποφασίσουν εδώ στο σπίτι τι άλλο θέλουν θα την κάνω και εγώ την δουλειά..ελπίζω μέχρι τότε να έχει μείνει τίποτα...χαχαχαχαχαχα....καλορίζικο το seiko είναι τρομερό και άριστες οι επιλογές σου στα λουράκια  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 17, 2011, 10:36:13 μμ »
Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι έγινε μόλις η παραγγελία του Skx007j με το jubilee  ;D  ;D  ;D  με απλή αποστολή γιατί απλά δεν το βιάζομαι και πήραμε και κάτι πλακέτες ηλεκτρονικές με Fedex από αλλού και πέρασαν τελωνείο  >:( ...οπότε περιμένω με μεγάλη αγωνία και χαρά  :ug:  :jump:

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:44:25 πμ »
Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι έγινε μόλις η παραγγελία του Skx007j με το jubilee  ;D  ;D  ;D  με απλή αποστολή γιατί απλά δεν το βιάζομαι και πήραμε και κάτι πλακέτες ηλεκτρονικές με Fedex από αλλού και πέρασαν τελωνείο  >:( ...οπότε περιμένω με μεγάλη αγωνία και χαρά  :ug:  :jump:

Συγχαρητήρια bost. Με το καλό να το παραλάβεις. Εύχομαι να βγάλει φτερά, να διακτινιστεί (λέω εγώ τώρα μια ιδέα  :) ;D ???) και να σου έρθει το συντομότερο δυνατό.

Πάντως να σου πώ ότι το ρολόι δεν παίζεται. Το φοράω καθημερινά και δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου τα δευτερόλεπτα ;) ;) ;). Το ελέγχω με την ώρα του υπολογιστή αφού το συγχρονίσω (για να είμαι και ακριβής τρομάρα μου ;D ;D) και βλέπω ότι στην χειρότερη να έχει μείνει ελάχιστα πίσω. Δηλαδή Τίποτα, Τρίχες!!!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 12:53:15 πμ »
Jackal καλοφόρετο. Πολύ super.
νομίζω ότι με το carbon λουράκι είναι άπαιχτο.

Κ.

Ευχαριστώ φίλε μου kosdome6. Από εχτές φοράω λοιπόν το Κάρμπον λουράκι και μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα προς το παρών. Απλά από ότι κατάλαβα θέλει παραπάνω φόρεμα το λουράκι για να "σπάσει" λίγο γιατί ακόμα κάθεται σαν στέκα και δεν λυγίζει να πάρει το σχήμα του καρπού. Πάντως και με τα δυο, και το Liberty αλλά και το Carbon από την Hirsch είναι άπαικτα. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ. Μου φαίνεται πάντως ότι δείχνω μια κρυφή προτίμηση προς το Liberty  ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 07:50:42 πμ »
Συγχαρητήρια bost. Με το καλό να το παραλάβεις. Εύχομαι να βγάλει φτερά, να διακτινιστεί (λέω εγώ τώρα μια ιδέα  :) ;D ???) και να σου έρθει το συντομότερο δυνατό.

Πάντως να σου πώ ότι το ρολόι δεν παίζεται. Το φοράω καθημερινά και δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου τα δευτερόλεπτα ;) ;) ;). Το ελέγχω με την ώρα του υπολογιστή αφού το συγχρονίσω (για να είμαι και ακριβής τρομάρα μου ;D ;D) και βλέπω ότι στην χειρότερη να έχει μείνει ελάχιστα πίσω. Δηλαδή Τίποτα, Τρίχες!!!

Αντε να δουμε....το μονο άγχος μου ειναι οτι έρχεται με απλή μέθοδο.. μου εστειλαν και mail αν θελω να κανω upgrate σε ups/fedex και ειπα οχι..τωρα ο θεος μαζι μας..και οταν ερθει το ρολοι σου υποσχομαι οτι καθε μερα θα τεσταριστει σε παρα μα παρα πολυ νερο και τρανταγμα να δω τι 5679763873 ISO εχει χαχαχαχαχαχα....και φυσικα τις καθιερομενες φωτογραφίες με παραλλαγες που θα γίνουν  ;D

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 08:23:59 πμ »
Δεν σου λέω ακόμα καλορίζικο....
Καλή επιλογή πάντως!Ειδικά για την χρήση που το προορίζεις,πιστεύω ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο ;)

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 08:29:57 πμ »
Δεν σου λέω ακόμα καλορίζικο....
Καλή επιλογή πάντως!Ειδικά για την χρήση που το προορίζεις,πιστεύω ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο ;)

Καλημερα καλημερα στον φιλο μου  ;D !!! και περιμενα να μου εριχνες τσεκουρια χαχαχα..για να δεις ομως οτι σε ακουω ήταν να παρω το citizen αλλα μου το έδωσε ενας φιλος για test drive και απλα μου κάθισε μικρο...δεν ξέρω δεν μου έκατσε και καλα στο ματι...οπότε ειπα να παω στην jubilia χαχαχα (σε βλεπω και σενα σε λιγο με κανενα Rolex on Jubilee...το επεξεργάζεσαι χαχαχα ...) ...λες ρε Χαρη να φαω πακετο με το απλο Post? οχι ε?

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 18, 2011, 10:01:40 πμ »
Κανένα πρόβλημα,μην ανησυχείς.Άσε που σε βλέπω να την γλυτώνεις και με κανά 3€ τελωνείο στην χειρότερη.
Ενώ με courier(ειδικά Fedex)...
Όλα θα πάνε καλά!!

Υ.Γ. Για το Rolex που λές,σας ετοιμάζω έκπληξη....!!!