Σύνολο ψηφοφόρων: 274
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο την εμπειρια μου δεν φαινεται να ειναι ρομποτικες οι κολλησεις...
αν το τελικό προϊόν μπορεί να είναι καλύτερο όταν φτιαχτεί από robot αντί από χέρι τότε γιατί όχι?
η εξελιξη της τεχνολογιας και η χρηση της ,ειχε πολλα θετικα .ειδικα σε ενα ρολοι quartzδιαφωνεις?
Το ερώτημα μπορεί να τεθεί και ως εξής :Προτιμάτε να οδηγήτε κάρο (automatic) ή αυτοκίνητο (quartz) μιλώντας πάντα με αντικειμενικά κριτήρια ένα quartz υπερτερεί σε ακρίβεια , φθηνότερο κόστος , μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη αντοχή στα χτυπήματα . Τώρα το που υπερτερεί το αυτόματο δεν γνωρίζω . Νομίζω πως είναι φανερό οτι η τεχνολογία των quartz κερδίζει κάθε συγκριση με αυτόματο .Εσείς τι λέτε
επισης,το ερώτημα μπορεί να τεθεί και ως εξής :Προτιματε να εχετε στο σαλονι σας ενα ματσο μπογιες (πινακας ζωγραφικης) η ενα φωτοεκτυπωτικο τεχνολογικο επιτευγμα (ποστερ);μιλώντας πάντα με αντικειμενικά κριτήρια ένα ποστερ υπερτερεί σε ακρίβεια , φθηνότερο κόστος ,μεγαλύτερη αντοχή στα χτυπήματα.Τώρα το που υπερτερεί ο πινακας ζωγραφικης δεν γνωριζω.Νομίζω πως είναι φανερό οτι η τεχνολογία της φωτοεκτυπωσης κερδιζει καθε συγκριση με τα εργα των μπογιατζηδων (ζωγραφων).
Η λατρεία σας για τα αυτόματα δεν σας αφήνει να δείτε το θέμα αντικειμενικά . Εγώ ανέφερα 4 σημεία όπου τα quartz είναι καλύτερα , που νομίζω κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει . Και τώρα εσείς μου λέτε για πίνακες και ψαγμένους αγοραστές .Γιατί δε λέτε ένα ανδιαμφισβήτητο στοιχείο ενός ρολογιού που τα αυτόματα είναι καλύτερα
Εδώ είσαι λαθος γιατί το ένα είναι έργο τέχνης (χειροποίητο και μοναδικό στον κόσμο) ενώ ένα αυτόματο ρολόι δεν αποτελεί τέχνη και δεν είναι μοναδικό. εάν λοιπόν πρόκειται για ένα χειροποίητο αντίγραφο πίνακα και ένα πόστερ του γνήσιου πίνακα εγώ θα προτιμούσα το πόστερ Μη με παρεξηγητε και εμένα μου αρέσουν τα αυτόματα απλά όταν τίθεται θέμα συγκρισης με quartz τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους
ένα πηνίο και μια μπαταρία που έχουν και συγκεκριμένη διάρκεια ζωής
Ενώ με το quartz αποσβένεις και το τελευταιο ευρώ !!
κατι σαν τα στρασακια σε συγκριση με τα διαμαντια ενα πραγμα.