Καλησπερα παιδια, δεν ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι θεωρω πως μια χαρα ειναι και αυτο...
Φτασαμε στο σημειο που τα αγκαθια στο κωλο μας, δε μας αφηνουν να κατσουμε ανετα, οποτε πρεπει να δραστηριοποιηθουμε...
Batman vs Pepsi
Οπως ξερετε οι περισσοτεροι, η συλλογη μου απαρτιζεται απο 3 ρολογια. Για οσους δεν ξερουν, ειναι τα εικονιζομενα παρακατω.
Οπως εχω δηλωσει στο παρελθον κι εξακολουθω να υποστηριζω το ιδιο, ενας "υγιης" αριθμος ρολογιων για να μπορω να τα φοραω, να τα χαιρομαι και να τα απολαμβανω, ειναι 3-4 ρολογια!
Λογος για 4ο ρολοι... Οι σκεψεις πολλες! Η ουσια ομως μια! Και δε θελω να χαθει...
Να χαιρομαι τα ρολογια μου!
Στο ρεζουμε λοιπον... Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τραμπαρω το batman με το pepsi... Αν ηταν και τα δυο διαθεσιμα σημερα, ασυζητητι θα κατεληγα στο pepsi! Το μπατμαν θα ηταν αμεσως η επομενη επιλογη... Ετσι οπως διαμμορφωθηκε η συλλογη, θα ηθελα να μη σπασω το χαρακτηρα (dj, sub, gmt) σε 2×gmt η 2×sub... Οποτε φευγει ενας χαφ για να ερθει αλλος χαφ... Αλλος ενας λογος που το σκεφτομαι ειναι, οτι στα ματια μου, το μαυρο sub και το batman, εχουν πολλα κοινα μεταξυ τους...
Δεδομενου της καταστασης, που το hulk εχει παει εκει που εχει παει και αγγιζει το pepsi, θα κανω στροφη και θα παω σε pepsi φυσικα... Επισης αν συνυπολογισουμε την τιμολογιακη αξια των ρολογιων μου, μια θυσια χωρις μεγαλες οικονομικες κυρωσεις θα ηταν το batman καθως ειναι και gmt... Αλλωστε μην ξεχνατε... Gmt αντι gmt!
Οι ερωτησεις μου -μετα τον προλογο μου- ειναι οι εξης:
1. Batman η Pepsi? Τι σας αρεσει περισσοτερο?
2. Αξιζει να συμπληρωσω 3k για να παρω pepsi? Αυτη τη διαφορα θα πρεπει να πληρωσω!
Food for thought....