Μακάρι όταν αγόραζα το πρώτο μου ρολόϊ να υπήρχε η δυνατότητα διαδικτυακής αγοράς..(που σημαίνει δυνατότητα 'απεριόριστης' πληροφόρησης, επιλογής χωρίς περιορισμούς του τι έχουν ή δεν έχουν τα φυσικά καταστήματα, αλλά και χίλια-δυο άλλα πράγματα).
Φιλικά,
Σπύρος
Συμφωνώ Σπύρο, αλλά αν δεν ξέρεις ποιά μεγέθη ταιριάζουν στον καρπό σου, τον όγκο, το σχήμα, το πάχος του ρολογιού ποιό είδος ρολογιού σου αρέσει, τί καλύπτει τις ανάγκες σου.
Εγώ αγόρασα από το ίντερνετ ρολόγια που όταν ήρθαν έκλαψα με μαύρο δάκρυ.
Είδα κι έπαθα να τα ξεφορτωθώ και κάποια κάθονται ακόμα και περιμένουν να τα φορέσω.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα
TUDOR HERITAGE CHRONO BLUE
STEINHART "Racetimer blue..."
Στο ίντερνετ μοιάζουν παρόμοια, αλλά το ένα έχει πάχος 13χιλ και το άλλο 16χιλ, το ένα είναι 42αρι και το άλλο 44αρι. Το ένα φοριέται και γλυστράει γλυκά κάτω από το πουκάμισο και το άλλο προεξέχει σαν το Λευκό Πύργο (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..)
Αν εσένα σου αρέσει το Tudor και πάρεις το Steinhart σαν φθηνότερο hommage του Tudor, θα πικραθείς πολύ και θα πικραθείς ακόμα περισσότερο όταν θα προσπαθείς να το πουλησεις και η καλύτερη προσφορά που θα παίρνεις θα είναι €600 από το χιλιάρικο που έδωσες.
Γνώμη μου φυσικά, πάντα φιλικά και πάντα με σεβασμό στη δική σου γνώμη.