Χαιρετώ την παρέα.
Είμαι νέο μέλος στο forum. Η κύρια σχέση που έχω με τα ρολόγια είναι ότι τα θέλω για να βλέπω την ώρα!
Έχω δυο ρολόγια τα οποία είναι δώρα, ένα Fossil κι ένα Reporter (δεν είχα ξανακούσει τη μάρκα, δουλεύει όμως σαν σκυλί από εδώ και 14 χρόνια). Πριν από αυτά φορούσα ένα Swiss Army της Marlboro
κι ένα timex indiglo, τα οποία επίσης ήταν δώρα.
Με δυο λόγια έχω να αγοράσω ρολόι από το δημοτικό. Παρόλα αυτά, είναι ένα αξεσουάρ που φοράω καθημερινά, μου αρέσουν τα ρολόγια αλλά δυστυχώς η αγορά τους δεν είναι ως τώρα στις προτεραιότητές μου, για οικονομικούς λόγους.
Ο λόγος που έκανα εγγραφή είναι ότι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια ρολόγια-χρονογράφους, γύρω στα 300 ευρώ (ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να λάβω ένα ακόμη δώρο
)
Θα προτιμούσα να είναι:
με μπρασελέ ασημί, κατά προτίμηση ματ
με μπλε καντράν
από εταιρία κατασκευής ρολογιών (π.χ. seiko) κι όχι από οίκους μόδας που πουλάνε φίρμα (π.χ. calvn klein). Γενικά είμαι της φιλοσοφίας ότι πρέπει να επιλέγουμε προϊόντα από τους ειδικούς.
Από εκεί και πέρα, σέβομαι την εμπειρία σας και με χαρά θα δω και προτάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλήρως στα κριτήριά μου, αν θεωρείτε πως αυτό που θα προτείνετε αξίζει τον κόπο.
Περιμένω προτάσεις, ενδεχομένως και με προσωπικά μηνύματα, για να μην κουράζουμε το φόρουμ.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Είμαι στην Κατερίνη, οπότε θα πρέπει να συνυπολογίσετε πως μάλλον θα στραφώ στη διαδικτυακή αγορά μιας και εδώ φαντάζομαι ότι η ποικιλία δε θα είναι πολύ μεγάλη.