Αποστολέας Θέμα: SINN  (Αναγνώστηκε 236405 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: SINN
« Απάντηση #340 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 12:38:59 μμ »
Σε ευχαριστώ nin .Η επαφή έγινε με email και τηλέφωνα(πιο άμεσω).Το πρώτο 203 τιτανίου το κράτησαν αρκετά,αν θυμάμαι καλά πάνω από 2 μήνες ήταν και γιορτές,το δεύτερο πιο γρήγορα.
Ωστόσο όταν τους ζήτησα να μου αλλάξουν τους δείκτες,το έκαναν χωρίς αντίρηση και γενικα είναι πρόθυμοι να κάνουν μετατροπές που μπορούν να γίνουν στο ρολόι.

Η Sinn τήρησε την εγγύηση και απλά χρέωσε την αλλαγή τών δεικτών στα ρολόγια.Είναι φιλικοί και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πάντως το service του arktis είναι θα είναι ακριβό λόγω του argon, των τεστ στεγανότητας της αλλαγής κάπσουλας για την υγρασία ,έξοδα αποστολής κλπ.

ΟΚ! Άρα, ευχαριστημένος γενικά.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 12:39:58 μμ »
ωραίες φωτογραφίες στο link του nanagno αλλά προσέξατε που μιλάει για U1 ενώ φοράει το U2??

Αυτός που έχει γράψει το post φοράει το U1. To U2 είναι του έτερου δύτη.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 08:27:59 μμ »
ειναι πιο ειδικο το θεμα.αλλα ενα ρολοι δεν ειναι μονο μια διαδικασια tengiment..μπορει να ειναι και αστοχια υλικου,μπορει να ειναι και απο τις πρωτες σειρες.απλα πιστευω οτι πρεπει να λεμε και τα αρνητικα για να μην δημιουργουμε ρολογια superman

TZAG εισαι πιο φανατικος σιννακιας απο τον ΒΒ τελικα ;D ;D

Προς όλους: νομίζω ότι έχετε παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα.
Ποιός μίλησε γιά υπερφυσικές κατασκευές και θεοποιήσεις χωρών;; Οι τεχνολογίες γιά τις οποίες αναφέρθηκα (από όπου κι αν προέρχονταν) καλύπτουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται γιά μία μακροπρόθεσμη φυσιολογική χρήση, όπως την προανάφερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν,υπάρχουν, θα υπάρχουν και οι μεμονωμένες εξαιρέσεις στους κανόνες κατασκευής (ελαττωματικές κατασκευές). Αυτό δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη Sinn, ή γενικώς τα ωρολόγια, αλλά οτιδήποτε κατασκευάζεται.
george_ : δεν είμαι φανατικός γιά τίποτα, θέλω απλά να είμαι δίκαιος! Και ο "κύριος" που ανάφερες δεν έχει σχέση με το θέμα γιά μένα. Το να καταστρέψω κάτι ως ιδιότης δεν αποδεικνύω τίποτα. Επειδή κατέχω αυτοκίνητο 5 αστέρων, πρέπει να το ρίξω στο μαντρότοιχο γιά να αποδείξω ότι είναι όντως 5;; Μόνον αν αντιπροσωπεύω κάποιο οργανισμό προστασίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2009, 08:35:39 μμ από TZAG »
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 08:35:09 μμ »
Kαι η volvo καποτε διαφημιζε οτι ειχε τα πιο ασφαλη αυτοκινητα στο κοσμο.
Αλλα δεν σου ελεγε παρτο και πηγαινε το πανω στις κολονες :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 08:36:25 μμ »
Ακριβώς!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 10:53:31 μμ »
Ένα πρόσφατο άρθρο περί του πόσο ανθεκτική είναι η ενισχυτική επίστρωση που χρησιμοποιεί η Sinn. Δεν είναι τεχνική η δοκιμή αλλά καθαρά πρακτική.

How tough is the black tegimented finish

συγνωμη ,μαλλον δεν εγινα κατανοητος και το ξαναποσταρω.εδω μας παραθετεις ενα λινκ οπου καποιος με τον σουγια του κανει δοκιμη της επιστρωσης tengiment και πανε ολα καλα.με την ιδια λογικη και εγω εβαλα ενα αλλο λινκ που εχουμε ενα αλλο αποτελεσμα.πολυ πιο απλο δεν ειναι?μου λες κοιτα εδω την αντοχη.δεκτο
και εγω λεω κοιτα ομως και εδω τι συναιβει!δεν ειναι λοιπον το ρολοι σουπερμαν  και με χαμογελακι που εβαλα οταν ειπα σιννακιας ηταν φυσικα
αστειο !

σου ζητω συγνωμη εαν διεκρινες καποια προσβολη στα΄λεγομενα μου

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 24, 2009, 11:04:05 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 11:05:56 μμ »
Εχει δικιο ο george_
πρεπει να εχουμε ολες τις πληροφοριες.
Αλλα μερικοι το πανε πολυ μακρια
Καποτε ειχα διαβασει οτι καποιος στην Αμερικη εκανε μηνυση σε μια εταιρια που εφτιαχνε μελανια για υπολογιστες επειδη ειχε καταπιει ενα μπουκαλι με μελανι.
Το πιο τρελο ειναι οτι την κερδισε τη δικη επειδη το μπουκαλι δεν εγραφε στην ετικετα οτι δεν ειναι για να το πιεις.
Aκομη και το δικο μου το αυτοκινητο που τυνχανει να ειναι αμερικανικο εχει ενα ταμπελακι που γραφει:προσοχη μπορει να τουμπαρει σε ακραιες συνθηκες
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 01:44:40 μμ »
george_ πρώτον εσύ δεν προσέβαλλες κανέναν. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι. Δεύτερον κατάλαβα πολύ καλά ότι αστειευόσουν και σε ευχαριστώ. Εγώ κατανοώ το λόγο που το έβαλες, απλά διαφωνώ γιά τον τρόπο που προσπάθησε αυτός να αποδείξει το αντίθετο.
Ο ένας (αυτός που έγραψα εγώ) δεν έβαλε όλη του τη δύναμη να "αλλάξει τα φώτα" στην επίστρωση, αλλά προσπάθησε να δείξει, αποδείξει ότι με μιά επαφή πολύ αιχμηρού αντικειμένου, (η οποία θα μπορούσε να αφήσει μιά γρατσουνιά) να αφήσει σημάδι, το οποίο τελικά δεν άφησε.
Ο άλλος αυτός που έγραψες εσύ, τι απόδειξε; Γιά μένα τίποτα. Μήπως έγραψε πουθενά πόση δύναμη έβαλε, γιά να φτάσει στο αποτέλεσμα αυτό (δυναμόμετρο); Ή μήπως πιστεύετε ότι η πράξη αυτή δεν θα κατάστρεφε οποιδήποτε άλλο ρολόι;;
Συμφωνώ κι εγώ να λαμβάνουμε πληροφορίες, αλλά όχι όλες. Εκείνες μόνον που είναι ουσιώδεις και λογικές, όχι υπερβολές και παραλογίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 25, 2009, 01:49:45 μμ από TZAG »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Φεβρουάριος 25, 2009, 04:14:43 μμ »
george_ πρώτον εσύ δεν προσέβαλλες κανέναν. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι. Δεύτερον κατάλαβα πολύ καλά ότι αστειευόσουν και σε ευχαριστώ. Εγώ κατανοώ το λόγο που το έβαλες, απλά διαφωνώ γιά τον τρόπο που προσπάθησε αυτός να αποδείξει το αντίθετο.
Ο ένας (αυτός που έγραψα εγώ) δεν έβαλε όλη του τη δύναμη να "αλλάξει τα φώτα" στην επίστρωση, αλλά προσπάθησε να δείξει, αποδείξει ότι με μιά επαφή πολύ αιχμηρού αντικειμένου, (η οποία θα μπορούσε να αφήσει μιά γρατσουνιά) να αφήσει σημάδι, το οποίο τελικά δεν άφησε.
Ο άλλος αυτός που έγραψες εσύ, τι απόδειξε; Γιά μένα τίποτα. Μήπως έγραψε πουθενά πόση δύναμη έβαλε, γιά να φτάσει στο αποτέλεσμα αυτό (δυναμόμετρο); Ή μήπως πιστεύετε ότι η πράξη αυτή δεν θα κατάστρεφε οποιδήποτε άλλο ρολόι;;
Συμφωνώ κι εγώ να λαμβάνουμε πληροφορίες, αλλά όχι όλες. Εκείνες μόνον που είναι ουσιώδεις και λογικές, όχι υπερβολές και παραλογίες.

μπορει να ειναι και οπως τα λες,αλλα διαβασα πως εκανε  το τεστ ο κυριος απο το λινκ που παρεθεσες

I choose this knife because it is very sharpand it has a blade cutting edge made from D2 tool steel hardened to Rockwell C 58-60, which basically means it is very very hard and could easily put a noticeable mark in the finish of most watches that do not have a special hardened material or finish on them.

πιστευω οτι η λαβιδα στο τεστ που εβαλα εγω  ειναι κατασκευασμενη απο ενα πιο "μαλακο" μεταλλο απο το μαχαιρι.δεχομαι επισης οτι μπορει η επιστρωση του ρολογιου στο δικο σου τεστ να ειναι πιο νεας γενιας αρα και πιο ανθεκτικη ,αλλα παρολαυτα η πιεση που ασκηθηκε δεν νομιζω οτι αλλαζει  σε τετοιο βαθμο που να καθοριζουν το αποτελεσμα.δεχομαι οτι το ρολοι απλα δεν ανταποκριθηκε στο τεστ

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:22:13 μμ »
Μόλις παρέλαβα το χορταστικότατο κατάλογο της Sinn για το 2009 -δεν έχω προλάβει να τον χαζέψω αρκετά. Να σημειώσω ότι οι Γερμανοί (Sinn, Nomos, Lange) στέλνουν και τιμοκατάλογο σε αντίθεση με τους Ελβετούς (Ζenith, Panerai). Επίσης, το Swatch group (Omega, Glashuette Original) με 'εχει φτύσει κανονικά και δεν έχει στείλει τίποτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2009, 02:31:44 μμ από Nikos patra »

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #350 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:25:23 μμ »
Επίσης το Swatch group (Omega, Glashuette Original) με 'εχει φτύσει κανονικά και δεν έχει στείλει τίποτα.

οταν φτιαχνεις ονομα στη αγορα..
και ερχονται ετοιμοι οι πελατες...
πεφτει η ποιοτητα του after sales  ;)

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:27:27 μμ »
αλλη φιλοσοφια και αλλα μεγεθη,εχει δικιο ο γιωργος!

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:31:08 μμ »
οταν φτιαχνεις ονομα στη αγορα..
και ερχονται ετοιμοι οι πελατες...
πεφτει η ποιοτητα του after sales  ;)

φιλικα
γιωργος
Στην περίπτωσή μου και του pre sales...  :)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:39:59 μμ »
ωραια!πες μας και τα υποψηφια μοντελα

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Μάρτιος 18, 2009, 02:50:04 μμ »
ωραια!πες μας και τα υποψηφια μοντελα
Δε σκέφτομαι να αγοράσω κάτι άμεσα (όπως έγραψα και στο θέμα για τη Guinand, τρίτο ρολόι μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα με οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο). Από Sinn μ' αρέσει όλο και περισσότερο το U1 -αν και αρχικά οι δείκτες μού φαίνονταν πανάσχημοι. Θα ήθελα και ένα Nomos Tangente ή Tangomat αλλά και ένα Zenith επετειακό (τιτάνιο) -και αναφέρομαι μόνο στις άμεσες ανάγκες. Τελικά θα προτιμήσω την οικογενειακή γαλήνη και θα αποφύγω και την πτώχευση...  :)

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Απρίλιος 05, 2009, 08:59:42 μμ »
Αφού δεν αναφέρθηκε κανείς γιά τη Sinn στη Βασιλεία, θα το κάνω εγώ.
U1 B/W πολύ

http://picasaweb.google.com/watchuseek/BaselworldSinnU1Prototype#slideshow

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Απρίλιος 22, 2009, 07:08:42 πμ »
δεν μου ειπατε ακομα την γνωμη σας!το ρολοι αυτο ,περα απο διαστημα και λεμανια ,πως σας φαινεται?εαν ειχατε μονο μια επιλογη,ποιο απο τα 2 θα κρατουσατε?

Εννοείται το 142! :up:

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Απρίλιος 22, 2009, 09:34:43 πμ »
Το πήρες τελικά. Μπράβο george_. Του κουτιού.

Εννοείται και τα δύο!

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Απρίλιος 22, 2009, 11:47:03 πμ »
δεν μου ειπατε ακομα την γνωμη σας!το ρολοι αυτο ,περα απο διαστημα και λεμανια ,πως σας φαινεται?εαν ειχατε μονο μια επιλογη,ποιο απο τα 2 θα κρατουσατε?

Η κάσα του 157 έχει πιο "γλυκιές" γραμμές, με αποτέλεσμα το ρολόι να είναι/φαίνεται πιο ευκολοφόρετο.
Από την άλλη, το 142 μου φαίνεται πιο τευτονικό, πιο χαρακτηριστικό.
Απάντηση: Θα έκανα ό,τι ήταν δυνατό να κρατήσω και τα δύο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Απρίλιος 22, 2009, 04:08:59 μμ »
για τους φιλους και κατοχους του sinn u1,μια φωτο με nato strap