Αποστολέας Θέμα: SINN  (Αναγνώστηκε 236408 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
Απ: SINN
« Απάντηση #300 στις: Φεβρουάριος 11, 2009, 12:44:23 πμ »
Kαταλαβαίνω την ανασφάλεια που δημιουργούν σε καποιον οι ιντερνετικες συναλλαγές σε κάποιον που δεν έχει εξοικειωθεί μ αυτές...
Κι εγώ κάποτε τις είχα,όμως έχω αγοράσει δεκάδες προιόντα μ αυτόν τον τρόπο πια, και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.... ;)
Aκόμα και σε περίπτωση προβλήματος, το Paypal αλλά και οι εταιρίες των καρτών βοηθούν σημαντικά.

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Φεβρουάριος 11, 2009, 02:50:41 μμ »
παράγγειλα και την μπούκλα αυτή εδώ http://www.sinnwatches.com/proddetail.php?prod=si916
πιστεύω η αλλαγή να είναι εύκολη!!!

Αυτη πηρα και εγω. Ομως ,με απογοητευσε ο τροπος εμπλοκης της :'( . Πως την εφτιαξαν ετσι  ??? .
  Με το μπαρδον αλλα μεγαλη μαλ-κια το σημειο που μπαινει στις τρυπες του λουριου. Ηθελα να'ξερα ποιος το σκεφτηκε να του ριξω μερικες  :smt071 ..... Εχω γδαρει ολα τα λουρακια και ιδιως τα liberty που ειναι χοντρα με δυσκολια περνουν το "δοκαρι" .
Πρεπει αυτος που την σχεδιασε οταν εφτασε στο συγκεκριμενο σημειο να επαθε εγκεφαλικο, αλλιως δεν εξηγειται. Εκτος αυτου, για να αλλαξεις θεση τρυπας στο λουρακι, πρεπει να κουβαλας και κατσαβιδι  :axe:
Παράθεση
Απο ακρίβεια ούτε quartz !!!( χτύπα ξύλο)

Ε οχι και ακριβεια κουαρτζ . Τι δηλαδη ,μονο εμενα ετρεχε 17 σεκ/ημ. ;;
Παράθεση
Απλά εδω και μία εβδομάδα το φορώ καθημερινά, έχω ξεχάσει !! τα άλλα μου

Καλα που μου το θυμησες, .. εχω και κατι αλλα ρολογια  :D
Παράθεση
το βράδυ δεν το φορώ, δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ με ρολόι

Κακως . Το ρολοι δεν βγαινει απο το χερι .... ποτε !!!  [-X

Υ.Γ. Οπως σχολιαστηκε παραπανω, αν,... λεω αν ,εβγαζαν μια εκδοση του 356 σε 44αρα κασα  :god:.... η IWC θα εκανε χαρακιρι  ;D . Αλλα βλεπετε το εφτιαξαν για Γιαπωνεζους 38,5 χιλ. .... Ρε παιδια ,τι καντραν ειναι αυτο που εχει το 356.... εχω παθει πλακα.
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Φεβρουάριος 11, 2009, 06:37:05 μμ »
Συγνώμη αλλά γράφει πουθενά ότι είναι γιά όλων των ειδών λουριά;; Κι εσύ δίαλεξες το πιό σκληρό από όλα (liberty)!
Δεν πρέπει να κατηγορείς τον κατασκευαστή αλλά τον πωλητή που δεν ξέρει που πάνε τα 4 (ως συνήθως).  #-o

Κακως . Το ρολοι δεν βγαινει απο το χερι .... ποτε !!!  [-X
Ποτέ μην λες ποτέ! Υπάρχει πιθανότητα ο κατασκευαστής να εξομαλύνει τις ημερίσιες διαφορές χρόνου όταν βγάζεις το ρολόι τη νύκτα (θέση πλάκα επάνω).  ;)

Υ.Γ. Οπως σχολιαστηκε παραπανω, αν,... λεω αν ,εβγαζαν μια εκδοση του 356 σε 44αρα κασα  :god:.... η IWC θα εκανε χαρακιρι  ;D . Αλλα βλεπετε το εφτιαξαν για Γιαπωνεζους 38,5 χιλ. .... Ρε παιδια ,τι καντραν ειναι αυτο που εχει το 356.... εχω παθει πλακα.

Η Sinn δεν έχει ανάγκη να γίνει IWC ή οποιαδήποτε άλλη εμπορική εταιρία. Εξάλλου το 356 είναι ένα από τα πιό επιθυμητά κομμάτια της εταιρίας γιά αυτό που είναι, όπως είναι.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 01:44:11 πμ »
Μπορειτε να δειτε το review μου απο το δικο μου U2.Ειναι στα REVIEWS
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,3286.0.html
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 09:52:24 πμ »
kαι του δικού μου εδώ.... http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2571.0.html   :D :D  welcome to the club of sinn watches  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Φεβρουάριος 16, 2009, 08:12:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Φεβρουάριος 18, 2009, 12:19:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Φεβρουάριος 18, 2009, 09:45:07 μμ »
    Αυτη πηρα και εγω. Ομως ,με απογοητευσε ο τροπος εμπλοκης της :'( . Πως την εφτιαξαν ετσι  ??? .
  Με το μπαρδον αλλα μεγαλη μαλ-κια το σημειο που μπαινει στις τρυπες του λουριου. Ηθελα να'ξερα ποιος το σκεφτηκε να του ριξω μερικες  :smt071 ..... Εχω γδαρει ολα τα λουρακια και ιδιως τα liberty που ειναι χοντρα με δυσκολια περνουν το "δοκαρι" .
Πρεπει αυτος που την σχεδιασε οταν εφτασε στο συγκεκριμενο σημειο να επαθε εγκεφαλικο, αλλιως δεν εξηγειται. Εκτος αυτου, για να αλλαξεις θεση τρυπας στο λουρακι, πρεπει να κουβαλας και κατσαβιδι  :axe:    Ε οχι και ακριβεια κουαρτζ . Τι δηλαδη ,μονο εμενα ετρεχε 17 σεκ/ημ. ;;    Καλα που μου το θυμησες, .. εχω και κατι αλλα ρολογια  :D   Κακως . Το ρολοι δεν βγαινει απο το χερι .... ποτε !!!  [-X

Αγαπητέ χρονομέτρη και υπολοιποι φαν.
Σήμερα  ήλθε η μπούκλα. Την πέρασα πανεύκολα στο στανταρ λουράκι. Θεωρώ και την ασφάλιση με την βίδα καλό σύστημα.
Πίστευα (απο άλλο ρολόι TISSOT) ότι το λουράκι θα περνούσε απο κάτω απο το κομμάτι που έχει την μπαρέττα. Εδώ το λουράκι περνα απο πάνω όπως και η στανταρ μπούκλα , για αυτό διατηρούνται και οι δύο μικροϊμάντες. Αυτό με ξενίζει λίγο, πιστεύω ότι θα το συνηθίσω.
Απλά περίμενα την μπούκλα λιγο ογκωδέστερη με το λογότυπο ποιο εμφανές.
Απο ποιότητα οπώς ολα της εταιρείας αρίστη !!!

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 02:51:19 μμ »
Ένα πρόσφατο άρθρο περί του πόσο ανθεκτική είναι η ενισχυτική επίστρωση που χρησιμοποιεί η Sinn. Δεν είναι τεχνική η δοκιμή αλλά καθαρά πρακτική.

How tough is the black tegimented finish
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 04:00:15 μμ »
Ένα πρόσφατο άρθρο περί του πόσο ανθεκτική είναι η ενισχυτική επίστρωση που χρησιμοποιεί η Sinn. Δεν είναι τεχνική η δοκιμή αλλά καθαρά πρακτική.

How tough is the black tegimented finish

ο superman δεν υπαρχει πια ... :o

To me these images merely prove that the Tegiment technology isn't indestructable

ριξτε μια ματια εδω οπου εχουμε το αντιθετο αποτελεσμα... ???

εγω τετοια πειραματα δεν θα τα εκανα με το ρολοι μου....

και για να μην ανοιξουμε νεα πολεμικη,πιστευω απλα οτι μπορει να τυχει.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2009, 04:11:06 μμ από george_ »

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #310 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 06:28:58 μμ »
http://www.redfingerprint.com/watches_list.php/Sinn/Sinn_856_Series

Αν υποθεσουμε οτι το αγοραζω,μετα τι κανω για συντηρηση,ανταλλακτικα?

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 06:32:50 μμ »
[url]http://www.redfingerprint.com/watches_list.php/Sinn/Sinn_856_Series[/url]

Το αγοραζεις και μετα αναλαμβανει η sinn.
Η μονη διαφορα πχ μ ενα Ω ειναι οτι αντι να τους το πας εσυ στο μαγαζι,το στελνεις ταχυδρομικως στη sinn η στον dealer που το αγορασες ;)
Ασε που τη συγκεκριμενη cal. την γνωριζουν οι πιο πολλοι ανεξαρτητοι ορολογοποιοι και υπαρχουν ανταλλακτικα ευκολα διαθεσιμα σ αυτους.

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #312 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 06:45:31 μμ »
Το αγοραζεις και μετα αναλαμβανει η sinn.
Η μονη διαφορα πχ μ ενα Ω ειναι οτι αντι να τους το πας εσυ στο μαγαζι,το στελνεις ταχυδρομικως στη sinn η στον dealer που το αγορασες ;)
Ασε που τη συγκεκριμενη cal. την γνωριζουν οι πιο πολλοι ανεξαρτητοι ορολογοποιοι και υπαρχουν ανταλλακτικα ευκολα διαθεσιμα σ αυτους.

πολυ ενδιαφερον,ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 07:11:36 μμ »
http://www.redfingerprint.com/watches_list.php/Sinn/Sinn_856_Series

το καλο ειναι οτι οταν χρειαστει θα γινει ειτε σε ρολογα εμπιστοσυνης Η αποστολη στην μαμα εταιρια με μια courier.

το θεμα για μενα ειναι η σωστη επιλογη του μοντελου

θα σας προτεινα αυτο απο την "παλια" sinn .sinn 256

Bezel 38.5mm
Case 39mm
Width incl. crown 43.5mm
Lug tip to lug tip 45.5mm
Lug spacing 20mm
Height 15mm
Weight 68g

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #314 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 07:15:35 μμ »
george_ οπως παντα κατατοπιστικοτατος,εχω ομως 3 χρονογραφους κι ελεγα να παω σε πιο <αδεια> επιφανεια.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 07:27:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 09:45:11 μμ »
[url]http://www.redfingerprint.com/watches_list.php/Sinn/Sinn_856_Series[/url]

με το καλο να γινει η πρωτη σας αγορα μεσω internet  :)

και να δειτε οτι θα ειναι πολυ ομορφο το συναισθημα
της πρωτης σας παραλαβης
της πρωτης παραγγελιας σας  :)

και αν θελετε κατι να σας βοηθησουμε πειτε μας!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #317 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 10:30:21 μμ »
Παράθεση
με το καλο να γινει η πρωτη σας αγορα μεσω internet 

Αν εχω δημιουργησει την εντυπωση οτι ειμαι εναντια στο νετ,μαλλον εξεπεμπα σε λαθος συχνοτητα,βεβαια αν ειχα την δυνατοτητα να το αγορασω απο κοντινο μου καταστημα,θα το επελεγα εστω και με μια λογικη επιπλεον επιβαρυνση,θες για την ανθρωπινη επαφη,θες για την δυνατοτητα προβαρισματος,θες για την επιπλεον διαβεβαιωση της συναλλαγης κι ενα σωρο αλλα αυτονοητα.
Οποιος σημερα κλεινει τα ματια στην εξελιξη μοιραια βρισκεται εκτος επικαιροτητας,εκεινο που υποστηριζω ειναι οτι θα πρεπει να εχω δικλειδες ασφαλειας.
Ευχαριστω για την αυθορμητη προσφορα συνδρομης.
φιλικα
Δημητρης.

ΥΓ.Ο πληθυντικος σου με μελαγχολησε,ας μην συνεχισουμε τα περι νετ θα μας βγαλει δικαια ο george  of topic,αγοραζω απ ευθειας απο το site της sinn?

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 10:40:00 μμ »

αν ειχα την δυνατοτητα να το αγορασω απο κοντινο μου καταστημα,θα το επελεγα εστω και με μια λογικη επιπλεον επιβαρυνση,θες για την ανθρωπινη επαφη,θες για την δυνατοτητα προβαρισματος,θες για την επιπλεον διαβεβαιωση της συναλλαγης κι ενα σωρο αλλα αυτονοητα.
Οποιος σημερα κλεινει τα ματια στην εξελιξη μοιραια βρισκεται εκτος επικαιροτητας,εκεινο που υποστηριζω ειναι οτι θα πρεπει να εχω δικλειδες ασφαλειας.
Ευχαριστω για την αυθορμητη προσφορα συνδρομης.
φιλικα
Δημητρης.

ΥΓ.Ο πληθυντικος σου με μελαγχολησε,ας μην συνεχισουμε τα περι νετ θα μας βγαλει δικαια ο george  of topic,αγοραζω απ ευθειας απο το site της sinn?

συμφωνω απολυτα κ.δημητρη.
με επιπλεον εμφαση στο
''αν ειχα την δυνατοτητα να το αγορασω απο κοντινο μου καταστημα,θα το επελεγα εστω και με μια λογικη επιπλεον επιβαρυνση,''

ουτε εγω ειμαι εναντια στις αγορες ελληνικων καταστηματων ;)
απλα ορισμενες καταστασεις με οδηγουν εκτος  :)

(ειδατε? εφτασε βοηθεια  ;D
Ο οπως παντα προθυμος george_  )

george_ συγνωμη για το off topic  :)

φιλικα
γιωργος

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #319 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 10:55:47 μμ »
Παράθεση
κ.δημητρη
.